dcs-932

Övervaka hemmet via webben

D-Link introducerar en internetbaserad tjänst för videoövervakning av hemmet via en mobiltelefon.

16 maj 2011 av Markus Dahlberg

D-Link släpper två nya webbkameror tillsammans med en ny tjänst som gör det möjligt att se det som kamerorna visar via en iPhone, iPad eller en Android-telefon. Enligt D-Link gör den nya tjänsten det mycket enkelt att fjärrövervaka en plats och se vad som händer där via en mobil enhet.

– Vi är mycket stolta över mydlink då tjänsten gör det enkelt för användare att hålla koll på det som är viktigt för dem. Oavsett om användaren vill titta på sin hund, sovande bebis eller hålla ett öga på hemmet under semestern gör vår nya tjänst det lätt tillgängligt. Mydlink är ett bra exempel på hur tekniken kan förbättra och förenkla vår vardag, säger Marco Stenvall som är produktchef på D-Link.

Mydlink-tjänsten släpps samtidigt med kamerorna DCS-930L Wireless N Home Network Camera och DCS-932L Wireless N Day & Night Home Network Camera. Kamerorna kan placeras i princip var som helst och båda modellerna har inbyggd mikrofon så att man även kan höra vad som händer där kameran är monterad. Båda kamerorna har även en webbserver som gör att de fungerar fristående utan en dator. Kamerorna är också utrustade med stöd för trådlöst n-nätverk.

Kanske är du intresserad av...