Obegränsad lagring med OneDrive

Obegränsad lagring med OneDrive

Microsoft OneDrive får obegränsat utrymme tillsammans med Office 365.

30 oktober 2014

För alla som prenumererar på Microsofts onlinetjänst Office 365 är det inom kort slut med alla lagringsbegränsningar i onlinelagringen OneDrive, då Microsoft introducerar obegränsat utrymme till samtliga prenumeranter av tjänsten.

  • Dagens erbjudande om obegränsat lagringsutrymme visar Microsofts vision om en enkel lösning för både jobb och fritid. Det ska vara lätt för oss människor att lagra, synkronisera, samarbeta i, och dela de filer som är viktiga i våra liv, säger Daniel Siberg, affärsområdeschef för Office på Microsoft Sverige.

Utbyggnaden gäller alla prenumerationsformer för Office 365, vilket innebär att det går att få för så lite som 64,99 kronor i månaden eller 649 kronor per år, inklusive tjänstens övriga tjänster med e-postfunktioner och webbversion av bland annat Word och Excel.

Microsoft har redan börjat rulla ut obegränsat lagringsutrymme till alla prenumeranter av Office 365, men om du vill vara bland de första att få lagringsutrymmet finns en lista som låter dig gå före i kön.

Den listan hittar du här.

Kanske är du intresserad av...