facebookintro

Ta kontroll över din Facebook-introduktion

Åtskilliga Facebook-användare skyltar med sitt förhållande, arbete och utbildning på sina profiler efter att det sociala nätverket nyligen bytte utseende.

29 juni 2016

Var jag gick i grundskola, min gymnasieutbildning och ett helt CV med sex olika arbetsplatser. Allt detta visas som en faktaruta under mitt profilfoto på Facebook - och den dyker upp helt automatiskt. Facebook ändrade nyligen utseende en aning, vilket har resulterat i att en massa information som användare har fyllt i om sig själva, dyker upp på en väldigt framträdande plats på deras profiler.

Så döljer du informationen Om du, i likhet med mig, inte vill skylta med ditt livs historia, behöver du plocka bort en rad olika bitar med information. Så här gör du: Håll muspekaren över en av punkterna i din introduktion. Då dyker det upp en liten grå kvadrat men en penna - klicka på den. Nu visas en lista med information om dig som du har matat in under tiden som du har använt Facebook. Nu är det bara att plocka bort den information som du inte vill visa i introduktionen.

Kanske är du intresserad av...