Använd Hotmail utan internetuppkoppling

Nu kan du använda din Windows Hotmail även när du inte är i närheten av internet. Ny programvara från Microsoft kopierar e-post och kontaktuppgifter till din dator så att du kan läsa dem när du är på resande fot.

20 november 2007

Vanligtvis måste du ha tillgång till internet för att läsa e-post i din Hotmail-inkorg. Det beror på att inkorgen och innehållet ligger på Microsofts server. Men om du åker till sommarstugan, sitter i bilen eller på tåget, där det inte finns nätförbindelse är du plötsligt avskuren från möjligheten att läsa det viktiga meddelandet eller hitta telefonnumret till en av dina kontakter.

Med Windows Live Mail får Hotmail-användare nu tillgång till innehållet i sina inkorgar både när de är on- och offline. Varje gång datorn har internetförbindelse synkroniseras Hotmail på nätet och Live Mail på datorn automatiskt, så att e-post aldrig går förlorad eller bara finns på ett av ställena. Live Mail ger dessutom möjlighet att skriva och redigera e-post som sedan skickas när datorn är uppkopplad igen.

Live Mail är en del av Microsofts nya Windows Live Suite, ett gratis online-paket som samlar tjänster från Hotmail till Messenger i en enda integrerad lösning. Paketet innehåller också en rad nya program som bland annat kan användas till att chatta, blogga och dela bilder med familjen.

Kanske är du intresserad av...