euro

EM-matcherna i kalendern

Här är ett smart trick för att lägga in alla EM-matcher i Google Kalender. Vi har också hittat en perfekt översikt att skriva ut.

Snart är det dags för fotbolls-EM i Frankrike och Sverige är ju med. Gruppen är visserligen svår med bland andra Italien, Irland och Belgien, men ett EM är ju alltid ett EM.

EM drar i gång den 10 juni och bjuder på 50 matcher innan det är dags för final den 10 juli. Vill du vara säker på att inte missa någon match kan du lägga in dem i din kalender – om du har ett Google-konto vill säga.

1 Öppna Google Kalender och klicka på den lilla pilen vid Andra kalendrar i kolumnen till vänster. Välj Lägg till webbadress.

2 Högerklicka på följande länk, välj Kopiera länkadress och klistra in den i fältet: https://www.google.com/calendar/ical/mesnerlyons.com_1cekr7hg3lln0494sq5n6c4fe4%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

3 Klicka på Lägg till kalender

4 Nu dyker kalendern Euro 2016 upp i listan med kalendrar i kolumnen till vänster. Använder du Googles Kalender-app får du dessutom notiser om matcherna i telefonen.

Matchkalender att skriva ut Föredrar du en kalender på papper att hänga upp på väggen för att kunna skriva upp resultaten efter hand finns det förstås hjälp att få. Vi rekommenderar den här kalendern. Klicka på bilden för att spara den i datorn. Därefter kan du skriva ut den.

Kanske är du intresserad av...