Dlink nattkamera

Supersnabb och trådlös

Färgåtergivning både på dagen och på natten med ny IP-kamera.

6 maj 2014

Behöver du kunna se vad katten har för sig i mörkret där hemma om natten när du inte ser? Eller vill du kunna filma eventuella inbrottstjuvar? D-link lanserar nu världens första IP-kamera, DCS-2136L, med stöd för de nya trådlösa standarderna, något som garanterar snabb överföringshastighet och kompatibilitet med kommande produkter i många år framöver.

Det fullständiga namnet är Wireless AC Day/Night Camera with Color Night Vision (DCS-2136L) och den är fullmatad med funktionalitet som gör det möjligt att panorera, zooma och förstora områden upp till 10 gånger utan att offra detaljrikedomen. Den nylanserade kameran är dessutom bakåtkompatibel med gamla standarder och går att använda tillsammans med alla routrar.

DCS-2136L har färgåtergivning nattetid tack vare en helt ny teknik som inkluderar vita LED vilket gör det möjligt att visa färgbilder i mörker som gör identifiering lättare än vid vanlig svart-vit video. De synliga vita LED-lamporna fungerar också som en varningssignal att kameran är på. Det resulterar att inkräktare tittar direkt mot kameran och därmed fångas viktiga ansiktsdetaljer. Programvaran som medföljer klarar av att administrera upp till 32 kameror samtidigt, och några av funktionerna är: möjlighet att hantera flera kameravyer samtidigt, ställa in varningsmeddelanden via e-post, skapa inspelningsscheman och använda rörelsedetektering för att spela in video direkt på en hårddisk.

Wireless AC Day/Night Camera with Color Night Vision (DCS-2136L) är tillgänglig nu för cirka 2 300 kronor.

Kanske är du intresserad av...