Konvertera videofiler lätt och snabbt med Format Factory

Konvertera mellan många olika videoformat med lätt och säkert program.

Konvertera video med lättanvänt program

Behöver du konvertera videofiler mellan olika format finns det ingen bättre än Format Factory. Det är gratis och det klarar av de allra flesta och mest använda videoformaten.

9 januari 2018 av Steffen Nielsen

Videokonvertering är något av en djungel. Det finns mängder med filformat och chansen att en film som du har kan spelas upp på just den enhet du vill är tyvärr inte särskilt stor.

Därför behövs det ett program som kan konvertera video mellan alla de olika videoformaten.

Men konverteringsprogram är om möjligt en ännu krångligare djungel. Många videokonverterare som dyker upp vid en Googlesökning på internet är fullproppade med reklam, extra installationer av onödiga program och inte alltför sällan skadlig kod.

Bra och säker videokonvertering

Vi har emellertid hittat ett riktigt bra och säkert program för att konvertera video. Det klarar att möjliga filformat och det är gratis för dig som läser PC-tidningen.

Format Factory kan konvertera mellan de 13 vanligaste videoformaten, till exempel mp3, mp4, avi och mov för pc, samt en rad format för mobila enheter.

Programmet kan dessutom konvertera ljud- och bildfiler.

Format Factory video konverter

Med videokonverteringsprogrammet Format Factory är det enkelt att göra om videofiler till olika format som till exempel mp4, avi eller något annat.

Format Factory finns i Fördelszonen. Det är på svenska och enkelt att använda.

Under installationen ska du ta bort bocken i det första fönstret för att undvika att installera mer än själva programmet.

Hämta programmet från Fördelszonen.

Som prenumerant på PC-tidningen har du full åtkomst till Fördelszonen, som innehåller över 300 säkra och kontrollerade program. Där finns till exempel vårt stora säkerhetspaket som håller din dator skyddad.

Med ett par hörlurar får du bättre ljud i din dator eller mobil - utan att störa omgivningen. Just nu får du dessa hörlurar från BPM tillsammans med två nummer av PC-tidningen samt e-boken "Allt du måste veta om strömmande film" för bara 59:90 kronor + porto. Du sparar 407 kronor. Läs mer om erbjudandet här.

Kanske är du intresserad av...