8ellerej_komse_022013

Ska jag byta till Windows 8?

Ta reda på vad ett byta till Windows 8 betyder för dig som kör Windows XP, Vista eller Windows 7 och se exempel på vad som skiljer de gamla Windowsversionerna och den nya.

16 januari 2013

Så har Windows 8 släppts med ändrad design, nya funktioner och spännande förbättringar. Kanske funderar du – som många andra – på att uppgradera din dator till den senaste versionen för att få glädje av allt det nya. Eller har du kanske större lust att hålla dig till det gamla välkända som du känner dig säker på och kan utan och innan? I den här artikeln hjälper vi dig att avgöra om du ska byta till Windows 8 eller inte.

Vi utgår från tidigare datorer med Windows XP, Vista och 7 och tittar på en del av det du som användare av de gamla systemen kan se fram emot om du byter. Vi tittar också på vilka krav som ställs på hårdvara i din dator för att du ska kunna uppgradera till Windows 8. Dessutom får du några tips om hur du ska göra för att använda äldre program för de tidigare operativsystemen i en dator som kör Windows 8.

Kanske är du intresserad av...