Flyt_komse_032013

Flytta viktiga filer till en ny pc med Windows 8

Vi hjälper dig att säkert flytta över till en ny dator med Windows 8 och visar samtidigt hur du får med dig bilder, dokument, inställningar med mera. Du kan flytta från XP, Vista och Windows 7.

7 februari 2013

När du kommer hem med en ny dator brukar det inte ligga mycket annat än Windows på hårddisken. Alla dina filer finns fortfarande i den gamla datorn som nu har tvingats ut till en reträttplats i ett hörn. På den gamla datorn finns alla personliga inställningar för Windows, dokument, bilder, e-post, användarprofiler, systeminställningar, program och de inställningar som du genom åren har anpassat perfekt till just dina behov. Alla sådana filer ska du givetvis flytta över till den nya datorn.

Tack vare verktyget Windows Filöverföring får du med allt viktigt från en gammal dator till en ny med Windows 8. Allt du behöver göra är att leta fram ett usb-minne eller en extern hårddisk och följa steg för steg-anvisningarna för den nya och den gamla datorn.

Det spelar ingen roll om den gamla använder Windows XP, Vista eller 7, tillvägagångssättet är i stort sett detsamma. Windows Filöverföring finns redan i Windows 7, kör du ett äldre operativsystem kan du installera programmet från vår cd till nummer 3/2013 eller hämta det direkt från Microsoft.

Kanske är du intresserad av...