KOM_SV_171448-NR11_J_BEDSTE_WINDOWS10_Web

Få det bästa från Windows 10

Windows 10 erbjuder ett pärlband av nya spännande funktioner. Vi har hittat två smarta program som kan ge en försmak av det nya operativsystemet, och de fungerar med Windows Vista, 7 och 8.

Det är ett omfattande projekt att byta ett helt operativsystem, och det är aldrig fel att göra en komplett säkerhetskopia innan operationen inleds. Innan du beslutar dig för om Windows 10 är något för dig, finns chansen att testa några av de bästa nya funktionerna utan att installera det nya operativsystemet.

På många sätt är Windows 10 bara en förbättrad version av Windows 8, då Microsoft har vidareutvecklat mycket av det som var bra och tagit bort sådant som inte blev speciellt väl mottaget. Det sista omfattar till exempel Startskärmen som introducerades i Windows 8. Till höger finns åtta av de mest lovande nya funktionerna i Windows 10 – två av dessa finns det möjlighet att testa redan nu med program som finns i Fördelszonen.

Programmet Start Menu Reviver ger en Start-meny som liknar den i Windows 10. För den som redan har Windows 8, ger programmet möjligheten att blanda paneler och appar från Startskärmen med vanliga program och genvägar. Med äldre versioner av Windows blir det en snyggare Start-meny med smarta inställningsmöjligheter.

Det lilla programmet Desktops V2 skapar totalt fyra skrivbord som är enkla och snabba att växla fram och tillbaka mellan.

> Hämta Start Menu Reviver

>Läs mer om Windows 10 här

Kanske är du intresserad av...