Prova Windows 11 i webbläsaren
Prova Windows 11:

Få en försmak av Windows 11 genom att köra operativsystemet i din webbläsare. Det finns dock en del funktioner som du inte kan testa ännu. 

Prova Windows 11 i webbläsaren

Kan du inte vänta tills Windows 11 landar i datorn? I så fall kan du gå på upptäcktsfärd i operativsystemet med en rolig simulator som körs direkt i webbläsaren.

26 augusti 2021 av Steffen Nielsen

Nyligen stod det klart att Microsoft har Windows 11 färdigt i oktober

Det känns fortfarande avlägset om man, som vi, längtar efter att prova det nya operativsystemet. 

Som tur är har Microsoft avslöjat vissa spännande nyheter som du kan läsa om i artikeln ”Allt du behöver veta om Windows 11”.

Prova Windows 11 i webbläsaren

Men inte nog med det. Du kan redan nu navigera i Windows 11 – i en simulerad version av operativsystemet där du får en känsla av Windows 11.

Detta kan du göra på hemsidan Win11Blueedge.me. Besök simulatorn här.

Som du kan se nedan öppnas Windows 11-simulatorn som vilken hemsida som helst. Du kan sedan klicka dig runt från exempelvis Start-knappen eller den nya widgeten Nyheter och intressen.

Det är dock inte alla funktioner på skärmen som fungerar ännu. 

Windows 11 i webbläsaren.
Windows 11 i webbläsaren:

Prova Windows 11 direkt i din vanliga webbläsare. 

Bara en försmak av Windows 11

Observera att simulatorn inte på något sätt ger dig tillgång till hela Windows 11. 

För närvarande är det bara en liten försmak av hur skrivbordet och Start-menyn fungerar. Du kan också klicka dig fram till kalkylatorn, men de övriga funktionerna fungerar inte ännu. 

Teamet bakom webbplatsen lovar dock att de löpande ska lägga till funktioner, så att du kan prova mer av operativsystemet.

Visste du att det inte är alla Windows 10-datorer som enkelt kan uppgraderas till Windows 11? Det beror bland annat på moderkortet. 

Du kan läsa mer om problematiken i den här artikeln.

Kanske är du intresserad av...