Stoppa de automatiska Windows-uppdateringarna

Stoppa de automatiska Windows-uppdateringarna med den här smarta lösningen.

Stoppa automatiska Windows-uppdateringar

Är du också trött på att Windows vill installera uppdateringar i tid och otid? Nu har vi en lösning som kan ge dig lugn och ro.

De automatiska uppdateringarna har varit ett hett debatterat ämne ända sedan Windows 10 lanserades. Tidigare hade man som användare haft full kontroll över när eller ens om man ville installera de senaste uppdateringarna från Microsoft, men i Windows 10 var den möjligheten näst intill borta. 

Uppdateringarna kan inte stängas av, och ofta kräver de dessutom att datorn ska startas om - vanligtvis vid den mest olämpliga tidpunkten.

Så stänger du av Windows uppdateringar

Nu har det dock kommit en lösning på problemet. 

Det lilla programmet Win Update Stop, som du kan hämta i Fördelszonen, gör det möjligt att enkelt stänga av de automatiska uppdateringarna så att du kan arbeta i lugn och ro.

Win Update Stop

Programmet Win Update Stop gör det enklare att kontrollera när du vill uppdatera Windows 10. 

I programmet Win Update Stop finns det bara en viktig knapp: Disable. 

Klicka på den och de automatiska uppdateringarna av Windows 10 upphör.

Vi rekommenderar dock att du aktiverar uppdateringarna igen när du har arbetet färdigt för att hålla datorn uppdaterad och säkrare. Detta gör du genom att klicka på knappen Enable. 

Uppdateringarna ser nämligen till att täppa till säkerhetshål och korrigera buggar för att hålla hackare borta från din dator. 

Hämta programmet i Fördelszonen

Om du vill ha kontrollen att själv kunna bestämma när datorn ska uppdateras, ska du använda programmet Win Update Stop. 

Programmet är gratis att använda.

För dig som köper eller prenumererar på PC-tidningen har vi lagt till en steg för steg-guide i Fördelszonen, så att du kan hämta och börja använda programmet direkt.

Win Update Stop


> Just nu kan du testa ett nummer av PC-tidningen och få full tillgång till Fördelszonen med fler än 300 säkra och testade program för bara 29 kronor! Läs mer om erbjudandet här.

Kanske är du intresserad av...