Windows 10

När kommer Windows 10 på svenska?

Vill du veta när man kan få Windows 10 på svenska? Bli en av de första som får besked om lanseringen av det nya Windows.

2 februari 2015

Lanseringen av Windows 10 har skjutits upp till hösten 2015. Men när kommer Microsofts nya operativsystem på svenska? Följ med här så får du veta när du kan köpa och hämta det nya Windows på svenska.

NÄR KOMMER DET NYA WINDOWS 10?

Microsofts nya operativsystem Windows 10 skulle enligt planerna ha lanserats våren 2015. Senaste beskedet är dock att man först kommer kunna hämta Windows 10 i höst. Det finns ännu ingen uppgift om när man kan hämta Windows 10 på svenska, men det är fastställt att det blir gratis att uppgradera från Windows 7, 8 eller 8.1 till Windows 10. Beställ vårt nyhetsbrev - och få besked om när det finns nyheter om den svenska lanseringen av Windows 10.

GRATIS PROVVERSION AV WINDOWS 10

Många trodde att efterföljaren till Windows 8 skulle heta Windows 9, men så blev det inte. Sensommaren 2014 meddelade Microsoft att den nya versionen av deras operativsystem kommer heta Windows 10. Samtidigt släppte de en provversion av Windows 10 som man kan hämta gratis. Vi har gjort ett snabbt test av Windows 10 i den engelska provversionen. Se den via länken nedan: Se en video av det nya Windows här

>Läs mycket mer om Windows 10

Kanske är du intresserad av...