En vit jul i datorn

Trött på gråvädret? Pynta din dator för att komma i julstämning. Ett nytt program i Fördelszonen garanterar en vit jul – i Windows.

13 december 2018

För att det ska blir jul på riktigt krävs det snö. Inget ger julstämning som härligt fluffig snö.

Just nu ser det dock mörkt ut och snön lyser med sin frånvaro i stora delar av Sverige. Därför har vi lagt ett litet hjälpmedel i Fördelszonen för att skapa julstämning.

DesktopSnowOK pyntar skrivbordet i Windows med mysigt dalande snöflingor. Effekten är inte bara kul, utan även rogivande.

Det går att justera storleken på snöflingorna och hur mycket det ska snöa. När julen är överstånden och du är less på snö, är det bara byta ut snöflingorna mot exempelvis löv eller hjärtan.

Vi har öppnat upp programmet för alla. Även om du inte är prenumerant eller köper lösnummer av PC-tidningen kan du hämta DesktopSnowOK från Fördelszonen.

Det fungerar perfekt med Windows 10.

Från oss alla, till er alla – en riktigt God Jul.

Mycket mer i Fördelszonen

I Fördelszonen finns de över 400 andra program och mycket annat till din dator, från teckensnitt och bakgrundsbilder till instruktionsfilmer och artiklar.

Prenumererar du på PC-tidningen kan du få ett smart datortillbehör på köpet. Läs mer om alla våra erbjudanden här.

Du kan även ge bort en prenumeration på PC-tidningen i julklapp. Köp ett presentkort på vår hemsida och skriv en personlig hälsning, så får mottagaren en julklapp som räcker i flera månader – och du har ett julklappsbekymmer mindre.

Våra presentkort börjar på 249kronor för 5 nummer av PC-tidningen. Läs mer om presentkorten.

Kanske är du intresserad av...