Google Play logo

3 Android-appar du måste ha

Vi har letat igenom Google Play och hittat tre appar som alla med en Android-enhet bör ha installerade.

11 mars 2016

En smartmobil är inte smartare än de appar som är installerade i den. Även om det i alla mobiltelefoner finns många appar från början är det knappast bland dem som du finner de mest innovativa och bästa programmen. Här på redaktionen är det många som använder Android-telefoner och detta är tre appar som vi inte vill vara utan. Läs mer om dessa tre favoriter här.

CamScanner HD Denna app är genialisk. Den gör om telefonen till en skanner och en fax. Med appen är det lätt att fotografera av dokument som sedan i tre enkla steg kan beskäras, förbättras och sparas som pdf:er. Därefter kan dokumenten även skickas som fax. Hämta CamScanner HD här!

App2SD Många telefoner har bara 16 gigabyte lagringsminne och det räcker inte långt till Android och alla de appar som man vill installera. Med App2SD går det att flytta de största apparna till telefonens MicroSD-kort för att frigöra dyrbart utrymme i det inbyggda minnet. Hämta App2SD här!

CCleaner Programmet CCleaner känner du kanske igen från din pc som det kanske allra bästa städprogrammet. Samma goda funktioner ger appen för Android. Städa bort tillfälliga filer, töm cachar, radera cookiefiler och städa bort annat som bara tar upp plats. Det är vanligt att det går att frigöra mellan en och två gigabyte när appen körs första gången. Hämta CCleaner här!

Kanske är du intresserad av...