Hörlurar som premie

Få ut mer av din dator och mobiltelefon med ett par bra hörlurar. Nu får du dessa praktiska lurar tillsammans med PC-tidningen.

Få bättre ljud med praktiska hörlurar

Med et par hörlurar får du bättre ljud i din dator eller mobil utan att störa omgivningen. Nu kan du få en mer storslagen upplevelse när du lyssnar på musik eller tittar på film med datorn.

1 juni 2018

Det blir allt vanligare att titta på videoklipp och filmer i mobilen, pc:n eller pekdatorn. Det är på många sätt bra, men är man inte ensam kan omgivande ljud störa – likväl som ljudet från filmen kan störa andra.

Det vanliga är då att man drar upp ljudet lite till, men resultatet blir sällan bättre. Personer runtomkring blir mer störda och ljudkvaliteten sänks när högtalarna inte klarar av att återge ljudet på ett bra sätt.

Ljudupplevelsen blir mycket bättre med ett par hörlurar

Ljudkvaliteten i ett par hörlurar är betydligt bättre än vad de flesta datorhögtalare klarar. Ljudet blir detaljrikare utan att volymen behöver dras upp. Samtidigt filtrerar hörlurarna bort omgivande ljud och du slipper störa andra.

Det finns otroligt många hörlurar på marknaden och det är lätt att spendera mycket pengar. Eller så läser du vidare om hur du kan få ett par hörlurar av oss.

Läs mer om ljud, lurar och högtalare här

Hörlurar som premie

Just nu kan du få hörlurarna tillsammans med 2 nummer av PC-tidningen plus e-boken Allt du måste veta om strömmande film för bara 59:50 kronor + porto. Se erbjudandet här

Bekväma om med smart design

Med de lätta och eleganta hörlurarna från BPM får du fantastisk ljudkvalitet med naturtroget basljud och en diskant som återger även de högsta tonerna.

Den mjuka stoppningen på huvudbågen gör lurarna sköna att bära och du kan ha dem på i flera timmar utan att det blir obehagligt. Hörlurarna kan fällas ihop för att enkelt kunna förvaras i en väska.

Hörlurarna ansluta till datorn eller mobiltelefonen med en halvmeter lång sladd som har inbyggd mikrofon och en knapp för att svara på inkommande samtal och för att tala med den som ringer om du har hörlurarna anslutna till din mobiltelefon.

Just nu kan du få lurarna tillsammans med 2 nummer av PC-tidningen plus e-boken  "Allt du måste veta om strömmande film" för bara 59:50 kronor + porto. Du sparar 407 kronor. Se erbjudandet här.

Lär dig strömma med ny e-bok

Tillsammans med hörlurarna får du också vår nya e-bok Allt du måste veta om strömmande film, som du kan hämta och läsa meddetsamma.

I e-boken kan du läsa om de stora strömningstjänsterna, de hemliga genvägarna i Netflix och hur du får bästa kvalitet när du strömmar film och tv.

Om du redan har PC-tidningen kan du hämta e-boken gratis i Fördelszonen. 

Läs mer om att strömma här

Kanske är du intresserad av...