Hörlurar som premie

Få ut mer av din dator och mobiltelefon med ett par bra hörlurar. Nu får du dessa trådlösa lurar tillsammans med PC-tidningen.

Få bättre ljud med praktiska hörlurar

Med ett par hörlurar får du bättre ljud i din dator eller mobil utan att störa omgivningen. Nu kan du få en mer storslagen upplevelse när du lyssnar på musik eller tittar på film med datorn.

1 juni 2020

Har också du märkt att det blir allt svårare att höra vad de säger på radion och i tv:n? Du kanske har märkt samma sak när du lyssnar på musik eller ser på film i datorn?

Den enkla lösningen är förstås att dra upp ljudvolymen lite till. Men det resulterar egentligen inte i bättre ljud. Det låter kanske till och med sämre. En sak är i alla fall säker: Ju mer ljudet dras upp, desto större är risken är omgivningen reagerar och ber dig dra ner volymen.

Det bästa alternativet är att använda hörlurar.

> Just nu får du ett par trådlösa hörlurar och 3 nummer av PC-tidningen för endast 129:50 kronor + porto och expeditionsavgift. Du sparar hela 539 kronor! Läs mer om erbjudandet.

Högre ljudkvalitet med hörlurar

Ljudkvaliteten i ett par hörlurar är betydligt bättre än vad de flesta datorhögtalare klarar. Ljudet blir detaljrikare utan att volymen behöver dras upp. Samtidigt filtrerar hörlurarna bort omgivande ljud och du slipper störa andra.

Det finns otroligt många hörlurar på marknaden och det är lätt att spendera mycket pengar. Eller så provar du tre nummer av PC-tidningen och får ett par bra Bluetooth-hörlurar.

Hörlurar som premie

Hörlurarna + med 3 nummer av PC-tidningen för endast 129:50 kronor + porto. Läs mer om erbjudandet.

Bekväma om med smart design

Med de lätta och eleganta Bluetooth-hörlurarna från BPM får du fantastisk ljudkvalitet med naturtroget basljud och en diskant som återger även de högsta tonerna.

Den mjuka stoppningen på huvudbågen gör lurarna sköna att bära och du kan ha dem på i flera timmar utan att det blir obehagligt. Hörlurarna kan fällas ihop för att enkelt kunna förvaras i en väska.

Hörlurarna ansluts till datorn eller mobiltelefonen via Bluetooth och det går att svara på inkommande samtal om du har hörlurarna anslutna till din mobiltelefon.

VJust nu kan du få hörlurarna tillsammans med 3 nummer av PC-tidningen för endast 129:50 kronor + porto. Läs mer om erbjudandet.

Kanske är du intresserad av...