Bluetooth headphones

Anslut dig till den trådlösa framtiden

Forskning och utveckling av trådlös teknik exploderar – och du kan vara med.

16 september 2016

>Få ett superbra erbjudande på ett set med trådlösa hörlurar som kan användas till både mobilen, surfplattan och datorn. Klicka här för att läsa mer.

Det är ingen hemlighet att tekniken utvecklas otroligt snabbt. Så snabbt att det ibland kan vara svårt att hänga med.

Det gäller särskilt trådlös teknik, som mer än någonsin används i produkter för slutanvändare.

Apple skrotar (nästan) kontakten

Som en del i en kampanj för ännu färre kablar och sladdar har teknikgiganten Apple valt att slopa kontakten på sin senaste iPhone, iPhone 7.

Det betyder att det inte längre kommer att finnas något uttag för hörlurar på den nya iPhone-modellen. Hörlurarna blir nämligen trådlösa.

Eller nästan, i alla fall. Apple skickar nämligen med en liten extra adapter som gör att man fortfarande kan ansluta ett headset med sladd. Förmodligen en bra idé, eftersom beslutet att ta bort uttaget har mött en del kritik från både recensenter och användare.

Du kan se ett utdrag av presentationen av nya, sladdlösa iPhone här:

Full fart på utvecklingen

Apples beslut att ta bort uttaget är en stor nyhet som understryker att den trådlösa utvecklingen är långt ifrån över.

Detsamma gäller trådlösa internetanslutningar som hela tiden blir snabbare och bättre. På samma sätt blir produkter som kan anslutas till datorer, surfplattor och mobiler ständigt smartare och lättare att använda.

Få ett eget trådlöst headset

Just nu kan du hänga med i den trådlösa utvecklingen tillsammans med PC-tidningen. När du beställer tidningen kan du nämligen få ett set med trådlösa hörlurar som enkelt kan anslutas till din mobil, surfplatta eller dator.

De har en räckvidd på hela 10 meter och en inbyggd mikrofon som gör att du kan prata i telefon eller använda Skype utan att störas av sladdar.

>Det trådlösa headsetet är värt 599 kr, men du kan få det tillsammans med 3 nr av PC-tidningen för endast 99,50.

Kanske är du intresserad av...