Dinpc_komse_072014

Här är din pc

PC Wizard är ett oumbärligt verktyg för att analysera en pc och ta reda på vilka enheter det sitter i den.

3 maj 2014

Hur väl känner du din pc egentligen? Är du nyfiken på vad som döljer sig under skalet är programmet PC Wizard det perfekta verktyget för att ta reda på det. Programmet avslöjar precis allt om varenda komponent i datorn. Det omedelbara intrycket kan vara överväldigande, men programmet är trots det enkelt att använda.

Det är viktigt att känna sin dator om man exempelvis ska uppgradera ramminnet eller om man vill veta vilka enheter som är anslutna till usb-portarna. Programmet listar också allt om moderkortet, hårddisken, processorn och grafikkortet. Vill du veta mer om drivrutiner för att se om de behöver uppdateras eller om du bara vill veta mer om din pc är PC Wizard en stor hjälp.

Programmet avslöjar också mycket annat, som till exempel hur varma processorn och hårddisken är. Det går också att göra så kallade benchmark-tester för att ta reda på datorns allmänna prestanda.

Behöver du mer ramminne i datorn är det viktigt att veta vilken typ av ramminne det redan sitter i den. Det tar PC Wizard reda på samt visar hur många minnesmoduler det finns.

> Hämta PC Wizard

Kanske är du intresserad av...