Höj VM-temperaturen i TV-soffan

Sverige har gått vidare efter att ha vunnit sin grupp i Fotbolls-VM, och om du har en Phillips-tv med Ambilight kan du göra fotbolls-VM ännu roligare genom att anpassa tv:n för den aktuella matchen - till med leka domare.

27 juni 2018

Fotbolls-VM engagerar och är ett av världens största idrottsevenemang. Nu när Sverige har gått vidare efter att ha vunnit sin grupp skruvas temperaturen upp ännu mer, och om du är en av de tusentals personer som äger en Philips-tv med bakgrundsbelysningen Ambilight så kan du enkelt göra matcherna ännu mer engagerande.

Allt du behöver göra är att installera gratis-appen "Wave Your Flag" som finns till iOS och till Android. 

Hämta appen till iOS med den här länken.

Hämta appen till Android med den här länken.

Underhållning i vardagsrummet

Appen gör det nämligen möjligt att projicera alla slutspelets 32 nationers flaggor på väggen bakom tv:n, och skulle du ha gäster hemma som hejdar på motståndarna går det att visa bägge spelande ländernas flaggor på väggen.

Om du vill fira ett mål går det dessutom att aktivera ett fyrverkeri eller att stadion gör vågen. 

Var domare i tv-soffan

Om du inte är överens med domaren kan du dela ut gula och röda kort och döma straff, och dina beslut omsätts till färgspel på väggen.

Allting styrs från en smartmobil eller pekdator där du väljer flagga och trycker på knappen Kick Off för att starta matchen.

Om du vill höja stämningen ytterligare går det att aktivera mikrofonen i smartmobilen eller pekdatorn, så att vardagsrumspublikens jubel får Ambilight-systemet att reagera. En extra bonus är att skärmen på enheten där appen är installerad speglar Ambilight-effekterna.

Det ska tilläggas att alla tv-apparater från Philips som är från 2018 har en inbyggd flaggmeny under Ambilight-inställningarna.

PC-tidningen rekommenderar:

Nu kan du få bättre ljud till din dator, mobil eller tv utan att störa resten av familjen. Nu kan du nämligen få ett par hörlurar tillsammans med två nummer av PC-tidningen samt en e-bok om att strömma film och tv-serier för bara 59:50 kronor plus porto. Du sparar 415 kronor.

Läs om erbjudandet här

Kanske är du intresserad av...