Hitta alla dina filer

Det är överraskande svårt för Sökfunktionen i Windows 10 att hitta de filer du letar efter. Med programmet SearchMyFiles blir det betydligt enklare att söka och hitta rätt filer i Windows 10.

Hämta artikeln här

Efter ett tag med Windows 10 samlas det, som alltid i en dator, många filer i olika mappar på hårddisken. Sökfunktionen i Windows 10 brukar inte vara till någon större hjälp.

Då är det bättre att använda programmet SearchMyFiles som är betydligt bättre på att hitta det du söker. Det går att specificera sökkriterier som till exempel filstorlek, filtyp, skapelse­datum och mycket annat.

Programmet har så många funktioner att det kan kännas övermäktigt, men när du väl har provat det är det inte så svårt. En praktisk detalj är att det inte behöver installeras. Det är bara att hämta filen från Fördelszonen och starta den. Dessutom finns det en svensk språkfil som ska läggas i samma mapp som programmet.

> Hämta SearchMyFilesSpegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Skapa flera skrivbord i Windows

Skapa flera skrivbord i Windows

Använd flera skrivbord i Windows för att få ordning på alla öppna program och mappar.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Ta backup av Windows 10

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLTa backup av Windows 10

Var förberedd – säkerhetskopiera Windows nu.

Läs mer

Sätt fart på Windows 10

Sätt fart på Windows 10

Om du tycker att Windows 10 går långsamt, här är tre tips som kan sätta fart på tillvaron.

Läs mer

Nyeste

Skapa flera skrivbord i Windows

Använd flera skrivbord i Windows för att få ordning på alla öppna program och mappar.

Läs mer

Hitta strömslukarna i Windows

I Windows 10 kan du se vilka program som drar mest ström på din bärbara dator. Vi visar hur du gör.

Läs mer

Livet med ett föråldrat Windows

Den dagen som Microsoft lägger ner supporten för din version av Windows är det slut med buggfixar och säkerhetsuppdateringar.

Läs mer