Så får du en smidigare webbläsare

Nu går det att använda tillägg till Microsoft Edge.

Microsoft Edge, den inbyggda webbläsaren i Windows 10, har sedan operativsystemet lanserades kunnat skryta med både hög hastighet och hög säkerhet, men knappast att den har varit smidig att använda. Efter operativsystemets så kallade jubileumsuppdatering har dock Microsoft byggt ut webbläsarens funktionalitet, bland annat genom att introducera möjligheten att använda tillägg.
Det har inte hunnit komma speciellt många tillägg, men i gengäld är de gratis och enkla att hämta från Windows Store.

Så installerar du tillägg i Edge
Börja med att klicka på de tre punkterna i webbläsarens övre högra hörn för att visa menyn. Välj alternativet Tillägg följt av länken Hämta tillägg från Store. Nu öppnas Store-applikationen och visar de tillgängliga tilläggen, bland annat tillägg för Evernote, LastPass och Office Online. Klicka på ett tillägg för att läsa mer om det, samt få möjligheten att installera det.


Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Skapa flera skrivbord i Windows

Skapa flera skrivbord i Windows

Använd flera skrivbord i Windows för att få ordning på alla öppna program och mappar.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Kan min gamla dator köra Windows 10?

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLKan min gamla dator köra Windows 10?

Microsoft rekommenderar att uppgradera Windows XP- och Vista-datorer till Windows 10, och finns det någon anledning att inte göra det?

Läs mer

Trubbel med Windows 10-uppdatering

Trubbel med Windows 10-uppdatering

För den som använder andra program än Windows egna standardprogram för att visa film, surfa på internet, visa bilder med mera kan den senaste uppdateringen av Windows 10 medföra problem.

Läs mer

Nyeste

Skapa flera skrivbord i Windows

Använd flera skrivbord i Windows för att få ordning på alla öppna program och mappar.

Läs mer

Hitta strömslukarna i Windows

I Windows 10 kan du se vilka program som drar mest ström på din bärbara dator. Vi visar hur du gör.

Läs mer

Livet med ett föråldrat Windows

Den dagen som Microsoft lägger ner supporten för din version av Windows är det slut med buggfixar och säkerhetsuppdateringar.

Läs mer