Få ett meddelande när priset är bra

Vill du köpa datorutrustning till ett bra pris? Använd Pricerunners prisbevakning och få ett meddelande när priset faller. Vi visar hur du gör.

Det behöver bara ta några minuter att spara pengar nästa gång du ska investera i elektronik eller datorprylar. Eller rättare sagt, det tar ett par minuter att göra arbetet men det kan ta dagar eller veckor innan priset är rätt.

Med pricerunners prisbevakning kan du be webbplatsen att övervaka specifika produkter, och skicka e-post till dig när priset dyker.

Larmet fungerar så, att du anger att du vill ha ett meddelande när en specifik modell av smartmobil som normalt kostar 3000 går ner till 2000 kronor. När det inträffar får du ett meddelande om att en av Pricerunners samarbetspartners säljer produkten till samma eller lägre pris än det du angav.


Så sätter du en prisbevakning

Surfa till webbplatsen www.pricerunner.se och sök efter produkten som du vill ska prisbevakas. När du har hittat din produkt, klickar du på knappen PRISBEVAKA som finns till höger om produktbilden. Fyll i din e-postadress, vid vilket pris du vill få ett meddelande, och klicka på Skicka.

Nu är det bara att vänta på att det ska komma ett meddelande från Pricerunner, som berättar att produkten har kommit ner till ditt pris.


> Läs även: Handla vid rätt tidpunkt och spara pengar.
Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Gratis webbsida

Gratis webbsida

Alla som prenumererar på PC-tidningen får en egen webbplats utan extra kostnad.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Föreningens webbplats

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLFöreningens webbplats

Använd din fria 123minsida för att göra en webbplats åt en förening.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Skriv en egen blogg

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLSkriv en egen blogg

Med en blogg kan du få en fast följeskara som vill läsa det du skriver om ditt liv eller en hobby.

Läs mer

Nyeste

Stridigheterna på Wikipedia

"Nej, så är det inte. Jo, så är det." Experterna på Wikipedia är inte alltid överens, och ibland kan oenigheten spåra ur.

Läs mer

Jesus får nöja sig med att bli tvåa

På Wikipedias rekordlista över de mest redigerade artiklarna får Jesus se sig besegrad av en amerikansk president, men han hamnar en placering före Michael Jackson.

Läs mer

Jämför utrustning

Nu kan du själv jämföra utrustning och program i vår nya Testzon.

Läs mer