Hyr film på internet

Nu behöver du inte ge dig ut i regnet för att hyra en film nere på hörnet eller ta bilen till stadens enda hyrställe. Det är enklare och snabbare att välja film via datorn för att sedan sjunka ned i favoritfåtöljen och njuta av den senaste storfilmen.

Hämta artikeln här

Det är lätt att hyra film via internet.

Du har kanske har märkt att det på senare år har blivit färre och färre video butiker och att de som fortfarande existerar använder mer utrymme till att sälja film, datorspel, godis och leksaker än till de hyrfilmer som en gång var deras ursprung. I USA stänger det en gång så framgångsrika Blockbuster butiker i snabb takt och aktieägarna skyndar sig att hitta nya områden där vinsterna är bättre. Krisen beror på att kunderna får allt snabbare internetanslutningar och att videouthyrning i via nätet blivit både enklare och snabbare.

Hyrpriserna har knappast förändrats och det börjar också dyka upp film i hd-kvalitet – förutsatt att nätanslutningen är tillräckligt snabb.


Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Enklare kontroll i Netflix

Enklare kontroll i Netflix

Med smarta kortkommandon blir du proffs på Netflix.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Hyr film på internet

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLHyr film på internet

Nu behöver du inte ge dig ut i regnet för att hyra en film nere på hörnet eller ta bilen till stadens enda hyrställe. Det är lätt att hyra film via internet.

Läs mer

SVT öppnar portarna till mer

SVT öppnar portarna till mer

Inte längre bara korta klipp i SVT:s Öppna arkiv.

Läs mer

Nyeste

Island - England-matchen satte internetrekord

En undersökning visar att rekordmånga följde matchen på mobila enheter.

Läs mer

EM på webben

Se EM-matcherna i din pc, mobiltelefon eller pekdator. Alla matcher sänds på webben av antingen SVT eller TV4.

Läs mer

Guide till strömning

Vi testar de mest kända filmtjänsterna på internet

Läs mer