Smart-tv med fantastisk bildkvalitet

Inbyggda smart-tv-funktioner har förvandlat våra tv-apparater till mediecenter som bland annat kan strömma film, tv och musik rakt ut i vardagsrummet. Vi testar fyra stora tv-apparater med mängder av smarta funktioner och imponerande detaljrikedom.

Hämta artikeln här

Strömningstjänster som Netflix, Viaplay och HBO Nordic har i hög grad ändrat på det sätt som många tittar på tv. Det är inte längre nödvändigt att rätta sig efter tv-stationernas tablåer för att kunna titta på film, tv-serier och dokumentärer. Nu går det att i allt större omfattning själv bestämma vad du vill se och när du vill se det.

I testet

Vi har testat fyra tv-apparater på mellan 48 och 55 tum som tar internet rakt in i vardagsrummet från de stora tillverkarna.

Internet i rutan

En smart-tv innehåller appar för att kunna visa film och tv-serier från tjänster som Netflix och Viaplay. Det går förstås att se vanlig tv också. Läs testen och se om det är dags att byta ut din tv mot en ny från Panasonic, Philips, Samsung eller Sony.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Fyra smarta tv-apparater

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLFyra smarta tv-apparater

Jämförande test: Med en smart-tv går inte bara att se på tv utan även se filmer, tv-serier och musik från internet när man vill.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Det bästa smart-tv:n

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLDet bästa smart-tv:n

Stortest: En ny tv som visar film och tv-serier från internet i skyhög upplösning kostar inte längre skjortan.

Läs mer

Fujitsu Esprimo Q1510

Fujitsu Esprimo Q1510

Det perfekta lilla mediecentret

Läs mer

Nyeste

Det bästa smart-tv:n

Stortest: En ny tv som visar film och tv-serier från internet i skyhög upplösning kostar inte längre skjortan.

Läs mer

Fyra smarta tv-apparater

Jämförande test: Med en smart-tv går inte bara att se på tv utan även se filmer, tv-serier och musik från internet när man vill.

Läs mer

Tv med skarp bild

Sony KDL-42W805A är en bra och mångsidig tv med många anslutningsmöjligheter för både dator och telefon.

Läs mer