Din nya platt-tv är dessutom en dator

Utöver de vanliga tv-kanalerna finns det ett stort utbud av strömmande tjänster, till exempel Netflix, HBO och Viaplay, som är beredda att förse dig med underhållning. Vi tittar närmare på fyra smarta tv-apparater som kan anslutas till internet.

Hämta artikeln här

Utvecklingen går framåt med stormsteg i våra svenska vardagsrum, i varje fall när det gäller tv-apparaten. Först blev den platt, sedan fick den högre upplösning med full hd och därefter en mer levande bild tack vare 3d. Nu för tiden kallas en ­modern tv för smart-tv. Tv-­apparaterna är inte längre bara en tv där du kan titta på hundratals kanaler. Våra vanor har förändrats, och allt fler vill själva bestämma vad de vill se och när de vill se det. Med en smart-tv går det att strömma film, tv-serier och dokumentärer från internet när som helst. Vi har testat fyra smarta tv-apparater i vettiga prisklasser med storlekar från 42 till 48 tum, som är fyllda med appar, smarta funktioner, full hd och 3d.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Fujitsu Esprimo Q1510

Fujitsu Esprimo Q1510

Det perfekta lilla mediecentret

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Tv med skarp bild

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLTv med skarp bild

Sony KDL-42W805A är en bra och mångsidig tv med många anslutningsmöjligheter för både dator och telefon.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Fyra smarta tv-apparater

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLFyra smarta tv-apparater

Jämförande test: Med en smart-tv går inte bara att se på tv utan även se filmer, tv-serier och musik från internet när man vill.

Läs mer

Nyeste

Det bästa smart-tv:n

Stortest: En ny tv som visar film och tv-serier från internet i skyhög upplösning kostar inte längre skjortan.

Läs mer

Fyra smarta tv-apparater

Jämförande test: Med en smart-tv går inte bara att se på tv utan även se filmer, tv-serier och musik från internet när man vill.

Läs mer

Tv med skarp bild

Sony KDL-42W805A är en bra och mångsidig tv med många anslutningsmöjligheter för både dator och telefon.

Läs mer