Jabra Cruiser2

Jabra Cruiser2 är ett Bluetooth-headset för mobil­telefoner. Det är utformat speciellt för att sitta fast på solskyddet i en bil.

Pris:

900,00 kr
Kontrollera priser

Vårt betyg:

Läsarnas betyg:

 

I head­setet finns det en inbyggd högtalare samt en klämma att hålla fast det med och via de få knapparna är det enkelt att styra ­alla funktioner. Det går även att sända musik från telefonen till bilstereon via fm-bandet.

När Cruiser2 startas första gången ber en röst att du ska para ihop det med en ­telefon. Det är i princip allt som behövs för att det hela ska fungera. Det är ungefär lika enkelt att spela upp musik via bil­stereon. Det svåraste är faktiskt att hitta en ledig plats i fm-bandet.

Som Bluetooth-enhet till en telefon fungerar Cruiser2 riktigt bra. Det ger klara och tydliga samtal hos båda parter. Det finns inbyggd brusreducering som gör att mottagaren inte störs av ­bilmotorn och andra ljud
i kupén.

Nackdelen med Cruiser2 är att den syns väl utifrån. Glömmer du att ta av det från solskyddet lär klåfingriga skurkar snart göra sig påminda. Ett annat aber är förstås att alla i bilen hör samtalen fullt ut, vilket inte är bra så fort du inte är ensam. Kan du leva med det är Cruiser2 ett bra headset som alternativ till traditionella dito. 900 kronor är dock i överkant.

Fakta

• Bluetooth 2.1
• Samtalstid: Upp till 14 timmar
• Passningstid: Upp till 13 dagar
• Mått: 13x6,5x0,19 cm

  • Lätt att använda

  • Ljud via bilens radio

  • Hög ljudkvalitet

  • Inte för privata samtal

  • Högt pris

Relaterade artiklar
Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Hitta alla stora filer

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLHitta alla stora filer

Ta reda på vilka mappar och filer som tar störst plats på hårddisken. Med programmet Disk Space Fan hittar du snabbt de största filerna på hårddisken.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Allt om moderkortet

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLAllt om moderkortet

Så funkar det: Moderkortet är ryggraden i din dator. Läs om hur alla komponenter i datorn är anslutna till varandra.

Läs mer

AMD tar upp kampen med Intel

AMD tar upp kampen med Intel

Den nya serien processorer från AMD är lika snabba som den snabbaste processorerna från konkurrenten Intel.

Läs mer

Nyeste

iPhone kan hackas!

Ett säkerhetshål i iPhone gav hackare tillgång till smartmobilens operativsystem.

Läs mer

AMD tar upp kampen med Intel

Den nya serien processorer från AMD är lika snabba som den snabbaste processorerna från konkurrenten Intel.

Läs mer

Smart utbyggnad av trådlöst nätverk

ASUS EA-AC87 är en bra stickkontakt för nätverksutrustning som inte klarar trådlösa nätverk.

Läs mer

Skapa en GRATIS profil

Skapa en gratis profil på vår webbplats och få tillgång till utvalda artiklar och guider.

UPPRÄTTA EN GRATIS PROFIL