Video: Lurar folk att borra hål i iPhone 7

Många har förstört sina telefoner i jakten på det försvunna hörlursuttaget.

En Youtube-video, som har visats fler än tio miljoner gånger, har lurat iPhone 7-ägare att borra hål i sina telefoner i ett försök att få tillbaka det omtalade hörlursuttaget som Apple plockade bort i sin nyaste telefon. Detta om man ska tro mängden av minst sagt upprörda kommentarer till videon.

För samtidigt som många förstår skämtet är det många arga och upprörda användare som vill ha hjälp eftersom de inte har fått tricket att fungera. Tvärtom har deras telefoner förstörts och blivit oanvändbara. Andra användare driver skämtet vidare genom att komma med förslag som att använda en grövre borr eller att de inte har borrat djupt nog.

iPhone 6 i Cola
Videon är gjort så att den ser ut som en instruktionsvideo och kan framstår som trovärdig vid första ögonkastet - om man ignorerar att instruktionen handlar om att använda en borrmaskin på en dyr smartmobil för att hitta ett påstått dolt hörlursuttag. Att Youtube-kanalens andra filmer handlar om saker som att koka en iPhone 6 i cola och att slå en Samsung Galaxy Note 7 med en hammare, borde få de flesta att fatta misstankar.

Här kan du se det befängda projektet:


Läs allt om iPhone härSpegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Luras att borra hål i iPhone 7

Luras att borra hål i iPhone 7

Många har förstört sina telefoner i jakten på det försvunna hörlursuttaget.

Läs mer

Gratis film i iPhone

Gratis film i iPhone

Den svenska filmtjänsten Voddler släpper en app till iPhone som ger tillgång till företagets gratisfilmer.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bästa iPhonen

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLDen bästa iPhonen

Vår favorit bland datormobiler, men det är många om budet så det finns flera att välja mellan.

Läs mer

Nyeste

Luras att borra hål i iPhone 7

Många har förstört sina telefoner i jakten på det försvunna hörlursuttaget.

Läs mer

Va? Kan iPhone det?

Det går utmärkt att ringa och skicka meddelanden med en iPhone, men vet du egentligen hur mycket mer den kan? Vi har hittat några spännande funktioner.

Läs mer

Ska du köpa en iPhone 7? Nej tack!

Ryktena hade rätt. iPhone 7 blev ingen revolution, så jag behåller mina pengar.

Läs mer