De spanar efter nyheter i Samsung Galaxy S).

Samsung Galaxy S8 bjuder på ett nytt skärmformat, så nu vill vi veta vad Galaxy S9 har för nyheter.

© Samsung

Samsung Galaxy S9 - lanseringsdatum, priser, specifikationer och rykten

Väntar du på Samsungs Galaxy S9? Läs om de senaste ryktena om nästa modell av Samsung Galaxy, vad den kommer att kosta och när den släpps.

16 maj 2017 av Mathias Alsted Lund Flinck

Samsung lanserade Galaxy S8 i slutet av mars och det tog inte ens en månad innan rykten om nästa modell började dyka upp. Här kan du läsa mer om Samsung Galaxy S9 och ta del av både rykten och de fakta som Samsung själva har släppt.

Nya funktioner i Samsung Galaxy S9

I S8 har Samsung trollat bort det mesta av den svarta kanten som omgärdar skärmen. I Galaxy S9 försvinner de kvarvarande resterna, allt enligt koreanska ETNews som citerar ej namngivna källor inom Samsung.

Ett annat koreansk webbplats, Aju Business Daily, skriver att telefonen får en skärm på 5,7 tum, åtta gigabyte ramminne och en baksideskamera på tolv megapixel.

Specifikationer i Samsung Galaxy S9

“Uppdateras löpande”

När kommer Samsung Galaxy S9 till Sverige?

Det finns ingen information om något lanseringsdatum, men Samsung brukar släppa sina nya flaggskeppstelefoner i februari eller mars. Det är därför ingen högoddsare att påstå att Galaxy S9 kommer under det första kvartalet nästa år.

Pris på Samsung Galaxy S9?

Vad telefonen kommer att kosta vet nog inte ens Samsung. Men en titt bakåt ger dock en fingervisning: När Samsung Galaxy S7 lanserades kostade den 7 300 kronor, medan Samsung Galaxy S8 är lite dyrare med 8 000 kronor. Sannolikt kommer Samsung Galaxy S9 därför att kosta bortåt 9 000 kronor.

Kanske är du intresserad av...