Använd surfplattan på semestern

Glöm inte din surfplatta när du åker på semester. Här får du flera goda råd som gör semestern med surfplattan ännu bättre.

Glöm inte din surfplatta när du ska packa resväskan. Den kan vara guld värd på semestern. Med en surfplatta kommer du aldrig att bli uttråkad. Titta på film vid poolen, skicka semesterhälsningar till vänner och familj och surfa på nätet utan att betala något extra för dataförbrukningen.

Vi har samlat flera bra tips och guider som du kan använda både före, under och efter semestern:

Titta på film på semestern

Med en surfplatta är det lätt att titta på film när du vill. Här visar vi också hur du för över de gamla dvd-filmerna till surfplattan, så att du kan återuppleva dem på skärmen.
Läs mer här

Skriv blixtsnabba semesterhälsningar på surfplattan

Surfplattor är smarta och lätta att ta med, men lite besvärliga att skriva på. Här visar vi dig de bästa apparna, knepen och utrustningen som hjälper dig att skriva lekande lätt på din surfplatta.
Läs mer här

Undvik att batteriet tar slut

Vi hjälper dig att få surfplattans batteri att vara längre.
Läs mer här

Hitta billig nätåtkomst för surfplattan och mobilen på semestern

Lär dig hur du sparar stadskartor på din telefon, sparar pengar på mobilräkningen och får gratis internet på semestern.
Läs mer här

Så skriver du ut dina semesterbilder från mobilen eller surfplattan

Det är lätt att skriva ut från din surfplatta eller smartmobil – även om din skrivare inte är kopplad till ett nätverk. Vi hjälper dig att hitta den bästa utskriftsmetoden för just din utrustning.
Läs mer här

Om du inte redan har en surfplatta
Beställ en lätt, solid och prisvärd surfplatta tillsammans med en prenumeration på PC-tidningenSpegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Hitta rätt pekdator

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLHitta rätt pekdator

Stor guide: Läs om för- och nackdelarna med de tre mobila operativsystemet Android, iOS och Windows, så att du kan hitta den pekdator som passar dig bäst.

Läs mer

Handdatorer & gps

PC-tidningens tester av handdatorer och GPS-mottagare.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Bärbar i surfplatteformat

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLBärbar i surfplatteformat

Microsoft Surface Pro är en bra kombination av surfplatta och bärbar dator, men den är så dyr att man baxnar.

Läs mer

Nyeste

Kom ihåg surfplattan

Glöm inte din surfplatta när du åker på semester. Här får du flera goda råd som gör semestern med surfplattan ännu bättre.

Läs mer

Stortest av fem pekdatorer på tio tum

Jämförande test av de främsta pekdatorerna just nu.

Läs mer

Allt om surfplattor

Läs allt om surfplattor. Vi har samlat alla nyheter, guider och tester av de läckra, små handhållna plattorna åt dig.

Läs om surfplattor