Ska jag radera  programmet?

Få hjälp med att identifiera och plocka bort dåliga program från datorn med hjälp av rekommendationer från världens största grupp av användare.

Hämta artikeln här

Programmet Should I Remove It hjälper till att få ordning och reda bland alla program som finns i datorn. Om du planerar att städa i din programsamling är detta den perfekta hjälpredan eftersom rekommendationer och varningar hjälper dig att avgöra vilka program som bör ha kvar och vilka som kan radera. Om du till exempel har planer på att avinstallera YouTube Downloader, talar Should I Remove It om för dig vad andra användare har gjort i samma situationer. Hur många procent har tagit bort programmet? Hur bra tycker andra användare att programmet är? Det är den typen av information som kan vara avgörande för om ett program får stanna kvar eller ej. Det finns även ännu mer information att få på tjänstens webbplats.

Det går till och med att använda Should I Remove It ännu tidigare, nämligen när det är dags att installera ett nytt program, då tjänsten bland annat erbjuder statistik över hur många som installerat och sedan avinstallerat programmet igen. Här kommer vi att visa hur programmet används samt ge en inblick i det smarta system som ligger bakom Should I Remove It, vilket gör det möjligt för vanliga användare att få hjälp av en av världens största användargrupper.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Ett lösenord är allt du behöver komma ihåg

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLEtt lösenord är allt du behöver komma ihåg

Med programmet LastPass får du extremt säkra lösenord – som du inte behöver komma ihåg.

Läs mer

Gratis antivirus är inte gratis

Gratis antivirus är inte gratis

Många antivirusprogram utger sig för att varagratis, men är det verkligen så?

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Logga in med ansiktet

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLLogga in med ansiktet

Har du en webbkamera kan du med programmet KeyLemon logga in i Windows med ditt ansikte.

Läs mer

Nyeste

Sök efter skadliga program i datorn

IObit Malware Fighter håller kontinuerligt koll på datorn och allting som installeras i den.

Läs mer

Skydda alla uppkopplade prylar

Nu finns det ett bra sätt att ta reda på om alla nätverksprylar hemma är säkra. Det är säkerhetsföretaget BullGuard som har tagit fram ett sätt att kontrollera säkerheten.

Läs mer

Gratis antivirus är inte gratis

Många antivirusprogram utger sig för att varagratis, men är det verkligen så?

Läs mer