Hitta och ta bort skadliga program!

Skadliga program finns i alla möjliga former och de har målet att förstöra eller luras. IObit Malware Fighter stoppar dem innan det är för sent.

Hämta artikeln här

Det finns bra program och det finns dåliga program. För oss vanliga datoranvändare är det dock inte alltid så lätt att skilja dem åt. Därför hän der det allt som oftast att man får in dåliga eller rent av skadliga program i datorn.

>Läs mer: 390000 nya sabotageprogram upptäcks varje dag!

Det är lätt hänt när det dyker upp frestande erbjudanden på internet och man för någon sekund glömmer bort allt det där som man i vanliga fall tänker på. Det räcker med ett klick på fel länk för att få hem ett surt program som kräver betalt för tveksamma funktioner, som kidnappar webbläsaren eller kanske krypterar alla filer på hårddisken.

Kontinuerligt skydd

Därför är det lämpligt att ta hjälp av ett program som klarar det, exempelvis IObit Malware Fighter. IObit får höga betyg i de flesta tester av skydd mot skadliga program och vi byter till det eftersom det helt enkelt ger ett bättre skydd av datorn.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Gratis antivirus är inte gratis

Gratis antivirus är inte gratis

Många antivirusprogram utger sig för att varagratis, men är det verkligen så?

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Använda PatchMyPC

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLAnvända PatchMyPC

Det är ett tidskrävande arbete att hålla alla program uppdaterade – men inte när PatchMyPC gör jobbet åt dig.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Vägen till total säkerhet

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLVägen till total säkerhet

Utan fungerande och hög säkerhet överlever inte en dator särskilt länge. Vi testar sju säkerhetspaket.

Läs mer

Nyeste

Använda PatchMyPC

Det är ett tidskrävande arbete att hålla alla program uppdaterade – men inte när PatchMyPC gör jobbet åt dig.

Läs mer

Kom i gång med LastPass

Skriv in ett lösenord, och det ger dig tillgång till alla dina tjänster på internet.

Läs mer

Sök efter skadliga program i datorn

IObit Malware Fighter håller kontinuerligt koll på datorn och allting som installeras i den.

Läs mer