Radera de usla verktygsfälten

Det lilla programmet Avast! Browser Cleanup är ett effektivt verktyg för att plocka bort verktygsfälten som försämrar ditt surfande.

Hämta artikeln här

Verktygsfält och andra webbläsartillägg är ofta stora irritationsmoment. Visst finns det verktygsfält som är bra och gör ditt surfande lättare, men de är försvinnande få i förhållande till de obrukbara verktygsfält som försöker överta din startsida och din söktjänst. Ofta verkar deras främsta uppgift vara att sätta käppar i hjulet för ditt surfande, i stället för att vara till hjälp.

Med det smarta lilla programmet Avast! Browser Cleanup kan du i en handvändning bli av med alla oönskade verktygsfält i Internet Explorer, Firefox och Chrome. Du får upp en översikt över alla tillägg i alla dina webbläsare, och du kan avinstallera dem på några sekunder. Programmet är extra effektivt eftersom det på egen hand talar om vilka tillägg som är ”elaka” medan vanliga, nyttiga tillägg får vara kvar.

Om din standardsökmotor eller startsida har ändrats, kan du få hjälp även med detta. Avast! Browser Cleanup kan nollställa alla webbläsarinställningar, så att du till exempel får tillbaka din favoritstartsida.

> Hämta Avast! Browser Cleanup

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Töm telefonen innan du säljer den

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLTöm telefonen innan du säljer den

Se till att ingen kan komma åt dina privata bilder, filer och annat i telefonen när du säljer den.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Här får du inte klicka

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLHär får du inte klicka

Undvik att bli lurad eller att få inkorgen fylld med skräppost. Här ska du aldrig klicka.

Läs mer

Jösses, finns det så många sabotageprogram

Jösses, finns det så många sabotageprogram

550 miljoner program är designade att skada din dator

Läs mer

Nyeste

Jösses, finns det så många sabotageprogram

550 miljoner program är designade att skada din dator

Läs mer

Sauron-virus har varit dolt i fem år

En farligt virus med namnet Sauron har hållit sig dolt i datorer i flera år. När som helst kan det aktiveras för att stjäla lösenord och filer.

Läs mer

Lura gisslantagarna - säkerhetskopiera

Ransomware är vår tids största hot mot dig och dina filer, men genom att vara förutseende och en smula förberedelse kan du lura IT-brottslingarna. Lösningen heter säkerhetskopiering.

Läs mer