Rädda datorn med en systemåterställning

Den inbyggda systemåterställningen i Windows är i grunden helt genial. Med ett par enkla handgrepp går det att återställa datorn till en tidpunkt då allt fungerade perfekt. Nu får du ett program som gör det ännu enklare att upprätta och använda återställningspunkter när du behöver det.

Hämta artikeln här

Om du installerar ett program eller hämtar något annat från internet utsätts alltid datorn för en risk. Kommer programmet från en känd webbplats är risken låg, men hittar du det på någon obskyr webbplats är risken hög för att datorn ska påverkas negativt. För det mesta går allt bra, men har du otur kan du få med ett virus på köpet eller så ställer installationen bara till det i Windows så att datorn börjar krångla. Ofta kvarstår problemen även om programmet tas bort.

http://www.toms-world.org/download/Install%20Restore%20Point%20Creator.exe

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Virus utger sig för att komma från polisen

Virus utger sig för att komma från polisen

Polisen i Norrbotten har fått in anmälningar om ett virus som låser datorn och visar ett meddelande med ett påhittat brott och polisens logga i hörnet.

Läs mer

Nätfisket ökar dramatiskt

Nätfisket ökar dramatiskt

Fiske hör sommaren till, tyvärr så även nätfiske.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Stäng alla säkerhetshål

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLStäng alla säkerhetshål

Stäng säkerhetshålen i de mest utsatta programmen på din dator.

Läs mer

Nyeste

Jösses, finns det så många sabotageprogram

550 miljoner program är designade att skada din dator

Läs mer

Sauron-virus har varit dolt i fem år

En farligt virus med namnet Sauron har hållit sig dolt i datorer i flera år. När som helst kan det aktiveras för att stjäla lösenord och filer.

Läs mer

Lura gisslantagarna - säkerhetskopiera

Ransomware är vår tids största hot mot dig och dina filer, men genom att vara förutseende och en smula förberedelse kan du lura IT-brottslingarna. Lösningen heter säkerhetskopiering.

Läs mer