5_genvej_komse_052015

Ta genvägen till filerna

Sluta leta igenom mapp efter mapp när du arbetar i Windows. Med det här lilla programmet är det lätt att skapa genvägar till de mappar som du använder allra mest.

En grundläggande del av Windows är det välkända mappsystemet som alla som jobbar med en pc spenderar mycket tid tillsammans med. På många sätt är det smart att enkelt kunna skapa nya mappar och spara dokument i dem. Vissa mappar är förvalda för en typ av filer, som till exempel bilder eller filmer, men det vanliga är nog att man använder egna mappar. Efter några år kan det dock bli tämligen rörigt med mappar i mappar och det går åt allt mer tid bara för att leta reda på rätt mapp när man söker ett dokument.

Folders Popup är ett program som drar ner antalet dubbelklick till ett minimum. I stället för att greppa musen går det att öppna rätt mapp direkt med ett kortkommando som du bestämmer själv. Det går att lägga till alla mappar du vill nå snabbt och det går förstås att ta bort mappar som inte längre är aktuella. Förutom snabb åtkomst till mappar innehåller programmet kortkommandon för att visa skrivbordet samt öppna Kontrollpanelen och mappen Dator.

Folders Popup installeras som en ikon i Meddelandefältet. Vi rekommenderar att det ställs in på att starta automatiskt tillsammans med Windows, annars måste det startas manuellt.

> Hämta Folders Popup

Kanske är du intresserad av...