Frågor och svar om Keepit Plus

Du får 50 GB för backup på internet när du prenumererar på PC-tidningen. Här är svaren på några av de vanligaste frågorna kring tjänsten.

Med din prenumeration på PC-tidningen får du hela 50 gigabyte lagringsutrymme på internet för backup av dina viktigaste filer. När du har installerat Keepits program i datorn eller företagets app i smartmobilen eller pekdatorn är det enkelt att kopiera filer i säkerhet till din plats på internet.

Med hjälp av Keepit samlar du enkelt ditt digitala liv på ett ställe. Förlorar du datorn eller mobilen är det lätt att få tillbaka alla viktiga filer som annars skulle ha försvunnit. Men Keepit kan mycket mer än så, du kan även komma åt och dela filerna med andra även om du inte med dig datorn.>> Skaffa dina 50 GB nu!FRÅGOR OCH SVAR OM KEEPIT


Hur säkert är Keepit?
All data skickas krypterat till Keepits servercenter. Här sparas informationen i krypterad form med hjälp av tekniken AES. Filerna är så säkra det bara tänkas kan.Hur tar Keepit backup av mina filer?
Keepit använder CDP, vilket står för Continuous Data Protection. Det innebär i praktiken att Keepit tar en ny backup så fort något ändras i en av de filer som du har bett Keepit ta backup av. Det kan alltså ske flera backuper om dagen eller ingen alls på flera veckor, allt beroende hur ofta filerna ändras. All säkerhetskopiering sker i bakgrunden och blir den avbruten kommer backupen att fortsätta nästa gång datorn är ansluten till internet igen.Tar Keepit en komplett backup varje dag?
Första gången Keepit säkerhetskopierar sparas en komplett kopia på företagets servrar. Keepit kommer ihåg hur filerna såg ut hela 30 dagar bakåt i tiden. Nu är det slut med bilder som har raderats av misstag eller dokument som har skrivits över av misstag. Keepit använder en smart teknik för att endast överföra ett absolut minimum av data. Efter den första kompletta backupen överförs enbart ändringar.Hur sparas filerna?
Din säkerhetskopia ligger krypterad i Keepits båda servercenter. Det finns alltså en backup av din backup och kopiorna finns på olika håll för maximal säkerhet. Keepits serverhallar hanterar även stora företagslösningar och fler än 130000 webbhotell.Hur länge får jag använda Keepit gratis?
Så länge du är prenumerant har du dina 50 gigabyte tillgängliga för backup. Behöver du mer plats kan du uppgradera till Keepit Premium för att få hela en terabyte! Som prenumerant på PC-tidningen får du 20 procents rabatt på årsavgiften för Premiumtjänsten.Var hittar jag mitt prenumerationsnummer?
Prenumerationsnumret finns på inbetalningskortet som följer med tidningen. Hittar du inte numret kan vår kundtjänst hjälpa dig: Kontakta kundtjänstHur blir jag prenumerant?
Beställ en prenumeration på PC-tidningen här direkt på webben. Det finns alltid en rad fina erbjudanden för prenumeranter. När du får din första tidning hem i brevlådan får du med ett inbetalningskort där prenumerationsnumret står. >> Se alla aktuella erbjudanden härKundtjänst


Har du frågor om Keepit backup?
Kontakta Keepits kundtjänst - klicka här >>Har du frågor om din prenumeration?
Kontakta PC-tidningens kundtjänst - klicka här >>


Bli expert på Office

Program Bli expert på Office och lär dig allt om Word och bildspelsprogram som PowerPoint.

Läs mer

Bli expert på Office
Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook

Internet På PC-tidningens Facebook-sida hittar du massor av kul och användbara inlägg.

Följ PC-tidningen

50 GB för backup

50 GB för backup

Program Nu kan du spara din nästa backup på internet. Som prenumerant på ...

Läs mer

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
50 GB för backup

50 GB för backup

Nu kan du spara din nästa backup på internet. Som prenumerant på PC-tidningen får du hela 50 gigabyte lagringsutrymme på internet.

Läs mer

Kompletta kopior av hårddisken

Kompletta kopior av hårddisken

Vill du vara säker på att få med allt på hårddisken när du tar en backup ska du göra en skivavbild (image på engelska). Vi testar sex backupprogram som kan ta kompletta säkerhetskopior av hårddisken.

Läs mer

Säkerhetskopiera dokument och bilder i Windows 10

Säkerhetskopiera dokument och bilder i Windows 10

I Windows 10 finns dina viktigaste personliga filer i de nya biblioteken, som program automatiskt använder för att spara filer. Vi visar hur du ska bära dig åt för att säkerhetskopiera dem.

Läs mer

Nyeste

Säkerhetskopiera dokument och bilder i Windows 10

I Windows 10 finns dina viktigaste personliga filer i de nya biblioteken, som program automatiskt använder för att spara filer. Vi visar hur du ska bära dig åt för att säkerhetskopiera dem.

Läs mer

Varning: Microsoft kan radera dina filer

Se upp om du har fyllt dina 15 gigabyte på OneDrive.

Läs mer

Hur länge överlever dina filer?

Vet du hur länge filerna håller när du sparar dem på hårddisken, cd-skivor, dvd-skivor, online, usb-minnen och så vidare? Det tar vi reda på nu.

Läs mer