Den bästa säkerhet du kan få

Om du vill vara helt säker på att aldrig förlora dina bilder, dokument och video-filmer, ska du lagra dem på internet. Vi testar tio webblagringstjänster, och betygen skiljer sig mer än vi någonsin tidigare sett i ett stortest!

Hämta artikeln här

Att säkerhetskopiera sina filer bör vara en fast del i den dagliga datorrutinen, men låt oss vara helt ärliga: Vem orkar hålla på med externa hårddiskar och brännbara skivor hela tiden? Det känns snart både trassligt och tidskrävande att kopiera ­filer hit och dit. Datorn lever nog ett par dagar till, så ­säkerhetskopiering kan vänta till helgen. Så brukar man tänka ända tills det är för sent, och man ångrar bittert att man inte gjorde det. Men säkerhetskopiering behöver inte vara en källa till irritation.

Vi har valt ut tio olika webblagringstjänster som klarar av säkerhetskopieringarna utan att du behöver lyfta ett finger. Det finns dessutom en annan stor fördel med att lagra filer på internet: filerna lagras på en annan plats än hemma hos dig. Skulle din dator bli stulen eller huset brinna ner, finns filerna fortfarande i tryggt förvar på internet.

Bli expert på Office

Program Bli expert på Office och lär dig allt om Word och bildspelsprogram som PowerPoint.

Läs mer

Bli expert på Office
Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook

Internet På PC-tidningens Facebook-sida hittar du massor av kul och användbara inlägg.

Följ PC-tidningen

50 GB för backup

50 GB för backup

Program Nu kan du spara din nästa backup på internet. Som prenumerant på ...

Läs mer

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
50 GB för backup

50 GB för backup

Nu kan du spara din nästa backup på internet. Som prenumerant på PC-tidningen får du hela 50 gigabyte lagringsutrymme på internet.

Läs mer

Kompletta kopior av hårddisken

Kompletta kopior av hårddisken

Vill du vara säker på att få med allt på hårddisken när du tar en backup ska du göra en skivavbild (image på engelska). Vi testar sex backupprogram som kan ta kompletta säkerhetskopior av hårddisken.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Enkel och snabb kopiering

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLEnkel och snabb kopiering

Acronis True Image 2013 är användarvänligt men samtidigt späckat med funktioner för dem som vill ha mer kontroll.

Läs mer

Nyeste

Säkerhetskopiera dokument och bilder i Windows 10

I Windows 10 finns dina viktigaste personliga filer i de nya biblioteken, som program automatiskt använder för att spara filer. Vi visar hur du ska bära dig åt för att säkerhetskopiera dem.

Läs mer

Varning: Microsoft kan radera dina filer

Se upp om du har fyllt dina 15 gigabyte på OneDrive.

Läs mer

Hur länge överlever dina filer?

Vet du hur länge filerna håller när du sparar dem på hårddisken, cd-skivor, dvd-skivor, online, usb-minnen och så vidare? Det tar vi reda på nu.

Läs mer