Snygga presentationer för alla ändamål

Med programmet Presentation, som är en del av det gratis kontorspaketet Kingsoft, får du alla verktyg för att göra en spännande och professionell presentation.

Hämta artikeln här

De flesta har väl suttit på ett möte där man använt PowerPoint för att presentera en oändlig punktlista som får till och med en fanatisk mötesdeltagare att tappa koncentrationen. Men så behöver det inte vara. Med lite extra insats går det att hålla publikens uppmärksamhet i ett järngrepp och sprida budskapet.

Presentation är ett program som hjälper till att göra detta möjligt. Tillsammans med Writer och Spread­sheets bildar de Kingsoft Office, ett utmärkt gratis alternativ till Microsofts kontorspaket. I första avsnittet i den här artikelserien om Kingsoft Office tittade vi på ordbehandlingsprogrammet Writer och nu har turen alltså kommit till det förträffliga presentationsprogrammet.

Du kan i stort sett lägga in vad du har lust inklusive ljud och levande bilder i din presentation. Med hjälp av Presentation klarar du praktiskt taget vad som helst. En speciell finess är programmets inbyggda och omväxlande mallar som gör jobbet mycket lättare.

På följande sidor kommer du att upptäcka att mallarna besparar dig en massa jobb eftersom alla sidor i presentationen automatiskt får samma grafiska utformning. Det upplevs professionellt och ger dig fria händer att använda din kreativitet på innehållet av det du vill presentera.

Bli expert på Office

Program Bli expert på Office och lär dig allt om Word och bildspelsprogram som PowerPoint.

Läs mer

Bli expert på Office
Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook

Internet På PC-tidningens Facebook-sida hittar du massor av kul och användbara inlägg.

Följ PC-tidningen

50 GB för backup

50 GB för backup

Program Nu kan du spara din nästa backup på internet. Som prenumerant på ...

Läs mer

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Gör presentationer gratis

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLGör presentationer gratis

Använd programmet Presentation för proffsiga presentationer.

Läs mer

Nyeste

Gör presentationer gratis

Använd programmet Presentation för proffsiga presentationer.

Läs mer