Ta kontroll över din musiksamling

Nu kan du ta kontroll över all den musik du har liggande på datorn. Med Ashampoo Music Studio 4 kan du dessutom kopiera dina gamla cd-skivor till datorn och organisera dem också.

Hämta artikeln här

Datorn är en mycket praktisk plats för att förvara musik. Inte nog med att all musik finns tillgänglig på samma ställe, det går samtidigt lätt och snabbt att hitta musiken. Efter hand som hårddisken fylls med mer och mer musik kan det även bli svårare att behålla kontrollen. Hundratals mappar och ologiska filnamn kan göra det till ett detektivarbete att hitta en specifik låt ­eller ett album. Med Ashampoo Music Studio 4 blir det genast mycket enklare. Programmet kan snabbt organisera musiken med logiska filnamn och i överskådliga mappar. Skulle du vilja skapa en egen musikmix, spela in lite egen gitarrmusik eller redigera låtar, kan programmet det också. Det smarta med Ashampoo Music Studio 4 är att musiken inte ligger i själva programmet. Den ligger fortfarande kvar i sina mappar på datorn, men programmet gör att det går snabbare att
organisera låtarna.

Mängder av möjligheter
Med Music Studio 4 kan du dessutom bränna dina egna musikskivor med tillhörande skivomslag. Detta är det fjärde programmet i serien och en massiv uppdatering jämfört med trean, som vi skrivit om tidigare. Bland annat har hela gränssnittet fått en ny design och blivit minimalistiskt och enkelt att navigera i. Även om du aldrig har använt ett musik-program tidigare, är det lätt att komma i gång och börja använda det.

Du kan prova programmet i tio dagar. Efter testtiden behöver du bara registrera dig hos Ashampoo, så blir programmet ditt. Om detta ger dig mersmak, kan du längst bak i artikeln hitta ett väldigt bra erbjudande på Ashampoo Music Studio 5, som vi tillhandahåller våra läsare. Det programmet innehåller ännu fler funktioner.

Bli expert på Office

Program Bli expert på Office och lär dig allt om Word och bildspelsprogram som PowerPoint.

Läs mer

Bli expert på Office
Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook

Internet På PC-tidningens Facebook-sida hittar du massor av kul och användbara inlägg.

Följ PC-tidningen

50 GB för backup

50 GB för backup

Program Nu kan du spara din nästa backup på internet. Som prenumerant på ...

Läs mer

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Flytta skivorna till datorn

Flytta skivorna till datorn

Gör digitala kopior av dina lp-skivor och ge den gamla musiken nytt liv. Det har blivit lätt att föra över musik och att redigera den med till exempel programmet Wavosaur.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Gör musik med din pc

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLGör musik med din pc

Med Magix Music Maker kan du skapa egen musik på ett professionellt sätt.

Läs mer

Världens minsta jukebox från Philips

Världens minsta jukebox från Philips

Philips satsar hårt på sina mp3-spelare. Den här går bland annat att använda som diktafon.

Läs mer

Nyeste

Spotify vill ha mer pengar

Svenskägda företaget vill ta in flera miljarder för börsnotering?

Läs mer

Gör musik med din pc

Med Magix Music Maker kan du skapa egen musik på ett professionellt sätt.

Läs mer

Musiken bestäms av humöret

CES: BeoSound Moment är en ny intelligent musikanläggning som lär sig dig musiksmak, och spelar rätt musik med bara ett klick.

Läs mer