Ny musikanläggning spelar din favoritmusik

BeoSound Moment är en ny intelligent musikanläggning som lär sig dig musiksmak, och spelar rätt musik med bara ett klick.

Las Vegas: Styrningen av Bang & Olufsens nya musikanläggning är näst intill osynlig. Den eleganta fronten är i själva verket utrustad med ett tryckkänsligt kontrollhjul, liknande det som finns på iPod och en rad andra B&O-produkter. Klicka en gång och Moment spelar den musik du tycker om just nu - det påstår i vart fall Bang & Olufsens. BeoSound Moment lär sig vilken musik du spelar och när du spelar vad, för att med tiden kunna spela upp musiken du vill höra utan att du behöver välja själv. Musiken kan komma antingen från din egen musiksamling på en NAS, från iTunes eller musiktjänsten Deezers utbud på 35 miljoner låtar.

Musiken bestäms av humöret
Om du vill ha mer kontroll eller vill lyssna på något speciellt, vänder du bara på fronten och använder den 7 tum stora IPS-skärmen för att kontrollera anläggningen. Skärmen visar din musik, låter dig välja i Deezers utbud, och visar även nätradiostationer - återigen presenterar Moment bara de nätradiostationer du kan tänkas vara intresserad av och inte alla 70000 du har tillgång till.
Det går även att välja en enskild artist och få all dennes musik presenterad utan att Moments lägger sig i var musiken faktiskt befinner sig.

Moment har också ett "humörhjul" där den väljer musik baserat på 99 så kallade "moods". Klickar du i den inre ringen väljer Moments musik från din samling, klickar du på den ytter får du ny intressant musik från Deezer, och mittenringen är en kombination av de två.

Om du vill kan du ansluta din smartmobil eller annan enhet för att trådlöst lyssna på musik. Moment har stöd för de flesta ljudformat inklusive de så kallade lossless-formaten, alltså icke förstörande, som inte komprimerar ljud och därmed erbjuder den bästa ljudkvaliteten.

BeoSound Moment fungerar tillsammans med Bang & Olufsens andra trådlösa produkter för att kunna spela upp musik i flera rum samtidigt.Vi testade BeoSound Moment i Vegas och vi blev imponerade både över designen, ljudkvaliteten och hur lät den var att använda. Den dåliga nyheten är att prislappen är närmare 19000 kronor. Högtalare ingår inte.

> Läs fler nyheter från CES 2015 här

Bli expert på Office

Program Bli expert på Office och lär dig allt om Word och bildspelsprogram som PowerPoint.

Läs mer

Bli expert på Office
Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook

Internet På PC-tidningens Facebook-sida hittar du massor av kul och användbara inlägg.

Följ PC-tidningen

50 GB för backup

50 GB för backup

Program Nu kan du spara din nästa backup på internet. Som prenumerant på ...

Läs mer

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Bästa programmet för film och musik

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLBästa programmet för film och musik

Det finns massor med program för att spela upp film och musik som ligger på hårddisken. Många av dem är gratis och här utser vi det bästa.

Läs mer

Flytta skivorna till datorn

Flytta skivorna till datorn

Gör digitala kopior av dina lp-skivor och ge den gamla musiken nytt liv. Det har blivit lätt att föra över musik och att redigera den med till exempel programmet Wavosaur.

Läs mer

Mediespelare för vardagsrummet

Plextor PX-MPE1000UHD har en hårddisk på en terabyte och kan ställas på högkant för att ta så liten plats som möjligt bredvid tv:n i vardagsrummet.

Läs mer

Nyeste

Spotify vill ha mer pengar

Svenskägda företaget vill ta in flera miljarder för börsnotering?

Läs mer

Gör musik med din pc

Med Magix Music Maker kan du skapa egen musik på ett professionellt sätt.

Läs mer

Musiken bestäms av humöret

CES: BeoSound Moment är en ny intelligent musikanläggning som lär sig dig musiksmak, och spelar rätt musik med bara ett klick.

Läs mer