Kaspersky Ferrari

Ferrari skyddar din dator

Ferrari samarbetar med antivirusföretaget Kaspersky om en specialversion av säkerhetsprogrammet Kaspersky Internet Security 2011.

25 mars 2011

Kaspersky Lab släpper i samarbete med Ferrari en specialutgåva av säkerhetsprogrammet Kaspersky Internet Security. Produkten inkluderar bland annat videosimulatorn Ferrari Virtual Academy. Specialutgåvan är framtagen för Ferrarifans och andra användare som vill ha ett annorlunda säkerhetsprogram. Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition har i övrigt samma funktioner som Kaspersky Internet Security 2011.

Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition har ett mer uppseendeväckande användargränssnitt som domineras av gröna och röda färger, som är färgerna hos de två varumärkena. Programmet har dessutom en unik skrivbordsikon som bygger vidare på racingtemat. Vill man finslipa sina kunskaper som racingförare ingår videosimulatorn Ferrari Virtual Academy.

– Ferrari symboliserar fart, pålitlighet och köregenskaper i världsklass. Vi vill att vårt säkerhetsprogram med inspiration från Ferrari ska ge användare en känsla av detta när de använder sin dator eller surfar på nätet, säger Eugene Kaspersky, VD och medgrundare av Kaspersky Lab.

Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition lanseras i Europa den 12 maj.

Kanske är du intresserad av...