3 Google ekspert komse 072016

Bli expert på Googles alla Gratistjänster

Google erbjuder så många fria tjänster på internet att man i stort sett inte behöver köpa vare sig program till datorn eller appar till telefonen. Var med från början när vi går igenom Googles alla tjänster och hjälper dig att få ut mesta möjliga av Googles ymniga tjänsteutbud.

29 april 2016

Ordbehandling, e-post, kalkylark, världskartor, navigering med mobilen, adressbok, kalender och mycket annat. Googles utbud av gratistjänster som kan köras direkt i en webbläsare i datorn eller i appar på smartmobilen är så stort att de flesta faktiskt kan nöja sig med dem och strunta i att köpa andra program eller appar. Samtidigt fungerar Googles många tjänster så bra tillsammans med varandra att de ger möjligheter som inte finns någon annanstans.

Följ med i den här nya serien när vi guidar dig igenom de viktigaste tjänsterna och funktionerna från Google och visar hur du får ut mesta möjliga av dem.

I det här numret: * Så här samarbetar Googles tjänster för att hjälpa dig * Skapa ett Googlekonto * Lägg till kontakter i Gmail i datorn och i telefonen * Byt enkelt mellan Googles många appar * Använd ditt Google-konto i iPhone och iPad

Kanske är du intresserad av...