Tangentbordsmanual

Tillsammans med din nya prenumeration på PC-tidningen har du fått ett Bluetoothtangentbord. Det här är den svenska manualen till tangentbordet.

Med Bluetoothtangentbordet blir det enklare att skriva längre texter på exempelvis en pekdator, en smartmobil eller på en vanlig pc. I den svenska instruktionsboken, som finns här, visar vi hur du ansluter tangentbordet till en iPhone/iPad, en telefon eller pekdator med Android eller till en pc med Windows 7 eller 8. Använder du Windows XP eller Vista följer du instruktionerna för Windows 7, eftersom tillvägagångssättet är identiskt för de yttre operativsystemen.

Läs manualen

Bläddra: Läs manualen genom att klicka på rutan nedan. Då öppnas en blädderbar version av manualen som du läser på samma sätt som en tryckt manual. Läser du manualen på en pekdator, anpassas sidorna automatiskt till det formatet.PDF: Manualen finns även som ett pdf-dokument som kan läsas direkt i webbläsaren eller skrivas ut på en skrivare. Klicka på Hämta manualen här för att hämta hem pdf-dokumentet.Läs mer om...
Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Läs PC-tidningen i datorn eller mobilen

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLLäs PC-tidningen i datorn eller mobilen

Nu finns PC-tidningen i en digital utgåva.

Läs mer

Kundtjänst

Frågor om prenumerationer skall skickas till Kundtjänst: www.kundtjanst.nu

Läs mer

Fördelszonen

Fördelszonen

Kom åt alla program, spel och verktyg från tidningen - tillsammans med så mycket mer!

Besök Fördelszonen

Nyeste

Skäm bort din inre historienörd med WYPE

Nu får du mer spännande historisk läsning med WYPE på din mobil eller surfplatta. Vi har lagt till hela 4 nya tidningar om historia till vårt sortiment.

Läs mer

Läs PC-tidningen i datorn eller mobilen

Nu finns PC-tidningen i en digital utgåva.

Läs mer

Nordens ledande datortidning

När kommer PC-tidningen ut? Det får du veta här tillsammans med mer om de kommande numren!

Läs mer