Nästa nummer 2-2010

Nästa nummer av PC-tidningen kommer den 19/1 2010. Förutom tidningen får du vår CD med användbara program, spännande spel, nya teckensnitt, bilder med mera.

Läs bland annat om:

Åtta externa hårddiskar
Vi testar externa hårddiskar för hemmabruk: fyra små som är bärbara och fyra lite större för skrivbordet. De fungerar perfekt som extra och flyttbart lagringsutrymme, samtidigt som det är en smart lösning för säkerhets­kopior. Vi visar hur du gör.

Snyggare och bättre skrivbord
Du får 60 bakgrundsbilder samt en rad program som gör om skrivbordet på helt nya sätt. Lär dig också att göra egna ikoner i vårt stora tema om skrivbordet i Windows.

Digital-tv på datorn
Det inbyggda mediecentret i Vista och Windows 7 är en av de bästa och mest bortglömda funktionerna i Microsofts ­operativsystem. Lär dig använda det och se hur du gör för att se digital-tv i datorn.

Skydda filerna för alltid
Hur lagrar du all din digitala information? Oavsett om du använder hårddiskar, optiska medier eller onlinebackup, kan du inte ta för givet att filerna finns kvar för alltid. Läs allt om hur du lagrar data säkert, hur länge olika lösningar håller och hur du ser till att dina viktigaste filer inte försvinner.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Årets bästa erbjudande!

Årets bästa erbjudande!

Bli expert på allt från datorer till smarttelefoner och spara 689 kronor med ett helt års upplaga av Sveriges bästa datortidning, PC-tidningen.

Läs mer

Tillgång till allt – 25 kr!

Tillgång till allt – 25 kr!

Få tillgång till Fördelszonen, alla våra guider och tester samt magasinet PC-tidningen för endast 25 kronor.

Läs mer

Världens bästa cykeldator

Världens bästa cykeldator

Att kalla Garmin Edge 800 för världens bästa cykeldator är ingen överdrift, men du måste vara entusiast för att betala vad den lilla navigationsdatorn kostar.

Läs mer

Nyeste

Mängder av höstunderhållning med WYPE

Med WYPE saknar du aldrig läsning under höstlovet. Hämta appen till din mobil eller surfplatta och läs alla dina favorittidningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Läs de senaste testerna

I Testzonen är det lätt att hitta just de testade produkter som du är intresserad av.

Läs mer

Årsregister 2015

Eftersom det är svårt att överblicka allt vi har skrivit om under året, har vi samlat ihop alla testade produkter, alla frågor till Fråga oss och allt annat vi har skrivit om i ett register som du kan använda för att snabbt hitta det du letar efter bland årets utgåvor.

Läs mer