Nästa nummer 1-2010

Nästa nummer av PC-tidningen kommer den 29/12 2009. Förutom tidningen får du vår CD med användbara program, spännande spel, nya teckensnitt, bilder med mera.

Läs bland annat om:

Nytt liv i din gamla pc
Det finns ingen anledning att skrota en gammal dator bara för att du köper en ny. Missa inte våra tips om hur du kan använda en gammal dator utan att det kostar något. Du får även ett par bra gratisprogram.

All kommunikation på ett ställe
Messenger, e-post och Facebook är några av de kommunikationsformer som vi använder i ­datorn. I stället för att starta olika program kan du samla dem alla på ett ställe med programmet Trillian.

Familjemaskinen som kan allt
Multifunktionsskrivare kan skriva ut, läsa in och kopiera. Många kan anslutas till ett nätverk och vissa kan faxa. Några kan till och med ­anslutas till internet.

Vad får jag egentligen?
Lär dig allt om vad du får kopiera, spela in och använda. Vi går igenom reglerna för ­bilder, filmer, musik och program.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Årets bästa erbjudande!

Årets bästa erbjudande!

Bli expert på allt från datorer till smarttelefoner och spara 689 kronor med ett helt års upplaga av Sveriges bästa datortidning, PC-tidningen.

Läs mer

Tillgång till allt – 25 kr!

Tillgång till allt – 25 kr!

Få tillgång till Fördelszonen, alla våra guider och tester samt magasinet PC-tidningen för endast 25 kronor.

Läs mer

Gör videoinspelningar med din klocka

Gör videoinspelningar med din klocka

Få en klocka med inbyggd kamera och filma i bästa spionstil.

Läs mer

Nyeste

Mängder av höstunderhållning med WYPE

Med WYPE saknar du aldrig läsning under höstlovet. Hämta appen till din mobil eller surfplatta och läs alla dina favorittidningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Läs de senaste testerna

I Testzonen är det lätt att hitta just de testade produkter som du är intresserad av.

Läs mer

Årsregister 2015

Eftersom det är svårt att överblicka allt vi har skrivit om under året, har vi samlat ihop alla testade produkter, alla frågor till Fråga oss och allt annat vi har skrivit om i ett register som du kan använda för att snabbt hitta det du letar efter bland årets utgåvor.

Läs mer