Läs de senaste testerna i Testzonen

Välkommen till testzonen! Där finns det plats för betydligt fler tester och dess­utom kan du som prenumererar på PC-tidningen läsa testerna direkt när de är genomförda.

> Här finns Testzonen

I Testzonen finns från och med nu de tester som vi gör här på PC-tidningen. Så fort en av våra testskribenter är klar med ett produkttest läggs det upp i Testzonen. Vår förhoppning är att testet publiceras hos oss samtidigt som den testade produkten lanseras i butikerna.De senaste testerna i nya Testzonen
I Testzonen är det lätt att hitta just de testade produkter som du är intresserad av. Säg att du till exempel vill köpa en bärbar dator för max 6 000 kronor. Då kan du ställa in sökningen så att det bara är sådana datorer du hittar.

Testzonen innehåller samma mix av prylar som i tidningen, med den skillnaden att det blir lättare att hitta ett enskilt test eller tester av flera produkter i samma kategori. Söker du till exempel en ny skrivare blir det plötsligt mycket lättare att hitta alla de senaste testerna av skrivare. Via den enkla men smidiga sökfunktionen är det enkelt att sortera ut enstaka produkter eller hela kategorier av exempelvis skrivare.


> Här finns TestzonenSpegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Spegla PC-innehåll till plattskärmen

Spegla PC-innehåll till plattskärmen

Få en Miracast och spegla allt ditt innehåll på datorn, surfplattan eller telefonen till din TV.

Läs mer

Tillgång till allt – 25 kr!

Tillgång till allt – 25 kr!

Få tillgång till Fördelszonen, alla våra guider och tester samt magasinet PC-tidningen för endast 25 kronor.

Läs mer

Världens bästa cykeldator

Världens bästa cykeldator

Att kalla Garmin Edge 800 för världens bästa cykeldator är ingen överdrift, men du måste vara entusiast för att betala vad den lilla navigationsdatorn kostar.

Läs mer

Nyeste

Läs de senaste testerna

I Testzonen är det lätt att hitta just de testade produkter som du är intresserad av.

Läs mer

Årsregister 2015

Eftersom det är svårt att överblicka allt vi har skrivit om under året, har vi samlat ihop alla testade produkter, alla frågor till Fråga oss och allt annat vi har skrivit om i ett register som du kan använda för att snabbt hitta det du letar efter bland årets utgåvor.

Läs mer

Få rabatt på bra program

Vi erbjuder dig som läsare av PC-tidningen att köpa nya kraftiga program för bästa pris hos utvalda samarbetspartner.

Få läsarrabatt här