Inred hemma med datorn

Pc-tidningen 02-2012: Rita upp ditt eget hem i programmet Sweet Home 3D, så kan du enkelt pröva dig fram till vilken möblering som egentligen är bäst. Det är ­enklare än att släpa runt på soffor och flytta bokhyllor.

Få ut mer av ramminnet
Blir datorn långsam när du använder flera program samtidigt? Vi visar hur du kan frigöra oanvänt ramminne och få fart på din pc igen.

Använd den digitala loppmarknaden
För många är det numera vardagsmat att handla på internet. I praktiken är det ingen större skillnad på att ta fram kreditkortet för att betala mjölken på Konsum än att fylla i kreditkorts­numret på en välkänd sajt.

Lite skakigare blir det att handla av en privatperson via internet. Törs man, och bör man, till exempel betala i förskott för en vara? Lika läskigt kan det kännas att ­göra tvärtom, det vill säga sälja saker på internet. Hur vet jag att jag verkligen får mina pengar? Vilka skumma ­existenser kommer att höra av sig på annonsen för att sno grejerna av mig?

Det var inte länge sedan jag tog det här steget själv och hittills har ­alla mina farhågor kommit på skam. Jag har köpt och sålt många saker via ­internet och aldrig blivit lurad. Jag har sparat pengar på att köpa grejer ­billigt och jag har tjänat pengar på att sälja sådant som vi inte längre ­behöver. Det är utan tvekan både spännande och kul att idka handel på internet.


Med vänlig hälsning
Chefredaktör Leif Jonasson


PC-tidningen nummer 02 utkommer den 16/1 2012.
Köp tidningen klicka här

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Spegla PC-innehåll till plattskärmen

Spegla PC-innehåll till plattskärmen

Få en Miracast och spegla allt ditt innehåll på datorn, surfplattan eller telefonen till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Årets bästa erbjudande!

Bli expert på allt från datorer till smarttelefoner och spara 689 kronor med ett helt års upplaga av Sveriges bästa datortidning, PC-tidningen.

Läs mer

Tillgång till allt – 25 kr!

Tillgång till allt – 25 kr!

Få tillgång till Fördelszonen, alla våra guider och tester samt magasinet PC-tidningen för endast 25 kronor.

Läs mer

Nyeste

Läs de senaste testerna

I Testzonen är det lätt att hitta just de testade produkter som du är intresserad av.

Läs mer

Årsregister 2015

Eftersom det är svårt att överblicka allt vi har skrivit om under året, har vi samlat ihop alla testade produkter, alla frågor till Fråga oss och allt annat vi har skrivit om i ett register som du kan använda för att snabbt hitta det du letar efter bland årets utgåvor.

Läs mer

Få rabatt på bra program

Vi erbjuder dig som läsare av PC-tidningen att köpa nya kraftiga program för bästa pris hos utvalda samarbetspartner.

Få läsarrabatt här