Felaktiga sidor i nummer 18

Tyvärr har det blivit fel på några av sidorna i PC-tidningen nummer 18/2010. Det rör sig om artikeln Gör en snygg fotobok, som finns på två ställen i tidningen, medan artikeln När katastrofen slår till saknas. Av någon anledning har sidorna 56-63 blivit helt fel. Vi beklagar verkligen det inträffade.

Den artikel som saknas finns att hämta här i form av en pdf-fil. För att läsa den måste du ha tillgång till en pdf-läsare i datorn. På cd-skivan till tidningen finns programmet Adobe Reader som du kan använda.

Redaktionen är uppriktigt ledsna för det inträffade felet och tillsammans med vårt tryckeri ska vi göra allt vi kan för att något liknande aldrig ska upprepas.

Hämta filer:Storlek:
Naer_katastrofen_slaar_till.pdf12.94 MB
Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Tillgång till allt – 25 kr!

Tillgång till allt – 25 kr!

Få tillgång till Fördelszonen, alla våra guider och tester samt magasinet PC-tidningen för endast 25 kronor.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Årets bästa erbjudande!

Bli expert på allt från datorer till smarttelefoner och spara 689 kronor med ett helt års upplaga av Sveriges bästa datortidning, PC-tidningen.

Läs mer

Fördelszonen

Fördelszonen

Kom åt alla program, spel och verktyg från tidningen - tillsammans med så mycket mer!

Besök Fördelszonen

Nyeste

Mängder av höstunderhållning med WYPE

Med WYPE saknar du aldrig läsning under höstlovet. Hämta appen till din mobil eller surfplatta och läs alla dina favorittidningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Läs de senaste testerna

I Testzonen är det lätt att hitta just de testade produkter som du är intresserad av.

Läs mer

Årsregister 2015

Eftersom det är svårt att överblicka allt vi har skrivit om under året, har vi samlat ihop alla testade produkter, alla frågor till Fråga oss och allt annat vi har skrivit om i ett register som du kan använda för att snabbt hitta det du letar efter bland årets utgåvor.

Läs mer