E-bok: Allt om Windows 10

Få ett stort 24-sidorstema om Windows 10 som e-bok. Beställ PC-tidningen här så får du en länk till e-boken via e-post.

1 september 2015

Läs vår e-bok "Allt om Windows 10" och ta reda på om du ska uppgradera till Microsofts nya operativsystem. Efter att du har gjort din beställning får du en länk via e-post till en interaktiv e-bok samt en pdf-fil som du kan spara på din egen dator.

> Beställ nu

I e-boken kan du bland annat läsa:

Det här kan du se fram emot! Vi berättar allt om de bästa nyheterna i Windows 10.

Test av Windows 10 Läs PC-tidningens första test av Windows 10. Bli klokare på för- och nackdelar med Windows 10.

Kan min pc köra Windows 10? Läs systemkraven för Windows 10. Ta reda på om din pc har kapacitet att köra det nya operativsystemet.

Windows historia Få en guidad tur genom Windows historia, läs om Bill Gates och alla de olika versionerna av Windows.

Kan jag få Windows 10 – och är det gratis? Det finns sju olika versioner av Windows 10. Ta reda på vilken Windows-version du kan få – och om den är gratis.

Hur installerar jag Windows 10? Lär dig hur du enkelt installerar Windows 10, så att du undviker att dina filer och inställningar raderas.

Kom i gång med Windows 10 Få en guide till hur du snabbt och enkelt kommer i gång med Windows 10. Lär dig hur du hittar kontrollpanelen, dina personliga inställningar och alla de nya apparna i Windows 10.

Årets BÄSTA erbjudande! Just nu får du e-boken "Allt om Windows 10" samt valet mellan en spionpenna eller ett bluetooth tangentbord när du beställer PC-tidningen. > Läs mer om erbjudandet här

Kanske är du intresserad av...