Prenumeranter får fyra program

Du som prenumererar på PC-tidningen får fyra kommersiella program på köpet med nummer 18, som kommer i slutet av november.

© PC-tidningen

4 kommersiella program - på köpet!

I vanliga fall kostar programmen över 1 600 kronor, men PC-tidningens prenumeranter får nu fyra exklusiva program på köpet med prenumerationen. Det rör sig om program för säkerhetskopiering, säkerhet, filräddning och optimering.

21 september 2017

Skydda dig och din dator, rädda raderade filer, optimera datorn och ta backup.

Allt detta fixar du med fyra kommersiella program som från slutet av november i och med nummer 18/2017 av PC-tidningen följer med till alla prenumeranter.

Alle de fyra programmen kostar tillsammans över 1 600 kronor, men om du prenumererar på PC-tidningen får du dem utan extra kostnad tillsammans med din tidning. Dessutom får du hjälp att komma i gång med programmen och vi går igenom de grundläggande funktionerna.

Prenumeranter får följande program:

1. Snabba upp din pc med IObit Advanced System Care Pro

Digitalt skräp samlas hela tiden i datorns skrymslen som påverkar funktionen och gör datorn seg.

Filer från program kan ta upp massor med plats på hårddisken helt i onödan. Med IObits program städar du bort skräpet, frigör minne och optimerar datorn.

2. Enkel och säker backup med Abelssoft Backup

Ta udden av alla utpressarvirus genom att ha aktuella backuper av alla dina viktiga filer.

Det finns många anledningar att ta kontinuerlig backup av datorn och med Abelssoft Backup är det enkelt att få ovärderliga filer i säkerhet.

3. Rädda försvunna filer med DiskRecovery

Ett felaktigt klick räcker för att hundratals filer ska försvinna för evigt.

Många har säkert upplevt den iskyla som sprids inombords i det ögonblick som man inser att man just raderat filer som inte fick försvinna.

Med O&O DiskRecovery går det att rädda en stor del av de filer som har försvunnit. Programmet kan rädda filer från hårddiskar, usb-minnen och minneskort och det går att söka efter specifika filtyper som exempelvis Worddokument.

4. Skydda datorn mot alla hot med BullGuard Internet Security

Miljontals farliga program som utpressarvirus och spionprogram står i kö för att infektera din dator och gör ditt liv till ett elände.

Samtliga hot kan du nu skydda dig mot Bullguards nya säkerhetspaket Internet Security. Det ger ett realtidsskydd mot hot från internet, samtidigt som det kan söka igenom datorn på djupet efter skadlig kod.

Som prenumerant får du programmen tillsammans med PC-tidningen nummer 18/2017, som utkommer i slutet av november 2017.

Prenumererar du inte på PC-tidningen får du just nu 2 nummer av tidningen samt en läcker Bluetooth-högtalare för endast 59:50 kronor. Du sparar hela 407 kronor jämfört med ordinarie pris!

Kanske är du intresserad av...