PC-Tidningen 13-2011

Gör ett litet filmklipp.

Allt blev bra med  en ny kanal
e enklaste tipsen ger ofta de bästa effekterna. Det hela började när vi flyttade från vårt stora hus på landet till ett mindre radhus nära staden. Plötsligt fungerade mitt trådlösa nätverk inte lika bra längre.
Jag försökte med supporten hos min internetleverantör, men de kunde inte hjälpa mig. Det var först när jag läste ett tips i Fråga oss i ett äldre nummer som jag hittade lösningen. Det visade sig nämligen att jag och mina grannar på båda sidor använde samma kanal för våra trådlösa nätverk. När jag lydde rådet i tidningen och bytte kanal började mitt nätverk fungera igen.
Tipset är än mer relevant i dag när trådlösa nätverk är vardagsmat. Du kanske känner igen andemeningen i artikeln om det trådlösa nätverket, men med det nya program som vi använder ser du vad som händer på de olika ­kanalerna och därför var det lämpligt att skriva om ämnet igen.Nu ska jag ta med mig programmet på ett usb-minne samt numret av tidningen till mina grannar, så att de också får bättre nätverk. Bara de håller sig borta från min kanal förstås.


Med vänlig hälsning
Chefredaktör Leif Jonasson

PC-tidningen nummer 13 utkommer den 30/8 2011.
Köp tidningen klicka härInnehåll
- Nyheter
- Fråga oss
- Stortest: Vi har testat att skriva ut i stort format med fyra A3-skrivare
- Bra & gratis på webben
- Test: Många nya produkter testas.
- På cd-skivan
- Vårt Service Pack
- Perfekt trådlöst nätverk
- Bränn en räddnings-cd
- Få ut mer av skärmen
- Word: Smart grafik
- Gästbok på webbsidan
- Gör ett litet filmklipp


Spara 581 kronor

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 581 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":